Solo: Egy Star Wars-történet (2018) amerikai film

Solo: Egy Star Wars-történet (2018) amerikai film
Han Solo és wuki barátja

Han Solo holtbiztos hogy él! Annak ellenére, hogy a Star Wars: Ébredő erő egyik tragikus momentumaként meghalt az űr leghíresebb kalandora, külön filmet kapott és fiatalkori évein keresztül emlékezhetünk rá. Solo és Chewbacka eddig ismeretlen kalandjai kerültek sorra a Star Wars franchise legújabb mozifilmjében, kíváncsian várjuk, ki kap még rajta kívül külön antológiafilmet. Feltűnik majd az Ezeréves Sólyom (Millenium Falcon) nevű legendás űrhajó is, a korábbi filmek koreliai csempészét alakító Harrison Ford azonban kimaradt a történetből. A címszerepet az új Star Wars történetben Alden Ehrenreich alakítja.

A női főszerepet a Trónok Harca népszerű Khaleszije (a Sárkányok anyja), Emilia Clarke kapta, aki Solo fiatalkori barátja a filmben. És ki alakítja Chewbaccát? CGI trükk, vagy hús-vér ember bújt a wuki bőrébe? Akik az utóbbira szavaztak, nekik van igazuk: egy Joonas Suotamo nevű finn kosaras kapta Solo leghűségesebb barátjának szerepét.

Műfaját tekintve elég nehéz besorolni az új Csillagok háborúja előzmény történetet, talán az űrwestern áll hozzá a legközelebb. Nézd meg a filmajánló alján a hivatalos szinkronizált előzeteseket, amelyekből kiderül mennyire látványos és kalandos lesz a Solo film!

Solo: Egy Star Wars-történet mozifilm adatlap, plakát

Solo: Egy Star Wars-történet (2018) amerikai film plakátja

Hirdetés

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 135 perc

Korhatár: 12 év
Műfaj: sci-fi, fantasy, akció, kaland
Nemzetközi filmadatbázis: Solo: A Star Wars story
Forgatókönyv: Jonathan Kasdan és Lawrence Kasdan
Szereplők: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Paul Bettany,

Rendezte: Ron Howard
Hazai mozipremier: 2018. május 24.
Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során Han Solo megismerkedik későbbi másodpilótájával, Chewbaccával és találkozik a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannel, s közös utazásuk végére a Star Wars saga legszokatlanabb hőseivé válnak.

Jelenetfotók – képek


Fotók: Fórum Hungary Kft / Copyright: 2018 Lucasfilm Ltd. & â„¢, All Rights Reserved.

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Hivatalos szinkronizált előzetesek

*

Szinkronizált filmrészlet #1: Te 190 éves vagy?!

Lesz-e új Solo film, lesz-e folytatás?

Sok mindentől függ, hogy a Solo: Egy Star-Wars történet megkapja-e a folytatását. Az űrkalandokban rengeteg lehetőség van, kérdés mennyire lesz vevő rá a közönség. Ha a galaxis legkedveltebb gazfickója és hű barátja Chewbacca betereli a remélt tömegeket a mozipénztárakhoz, akkor semmi sem állhat útjába a folytatásnak.

Scroll to top