Sokkal több mint testőr (2017) amerikai akció-vígjáték

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds haláli párosa Gary Oldmannel és Salma Hayekkel megspékelve a nyár legtutibb akció-vígjátékát hozza el minden mozirajongónak. A profi védelmi ügynököt szokatlan küldetéssel bízzák meg: a világ egyik leghírhedtebb bérgyilkosát kell… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Sokkal több mint testőr

Plakát, adatlap

Sokkal több mint testőr (2017) amerikai akció-vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 118 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: The Hitman’s Bodyguard

Forgatókönyv: Tom O’Connor
Szereplők: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung, Joaquim de Almeida, Kristy Mitchell, Richard E. Grant
Rendezte: Patrick Hughes

Hazai filmpremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Egy ilyen veszélyes világban
mindenkinek szüksége van egy testőrre…

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy – lehetőleg élve – eljussanak a hágai bíróságra.

A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai „vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds haláli párosa Gary Oldmannel és Salma Hayekkel megspékelve a nyár legtutibb akció-vígjátékát hozza el minden mozirajongónak.

Jelenetfotó – Képek

Sokkal több mint testőr
Fotók: Freeman Film / Jack English.

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top