Sokkal több mint testőr (2017) amerikai akció-vígjáték

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds haláli párosa Gary Oldmannel és Salma Hayekkel megspékelve a nyár legtutibb akció-vígjátékát hozza el minden mozirajongónak. A profi védelmi ügynököt szokatlan küldetéssel bízzák meg: a világ egyik leghírhedtebb bérgyilkosát kell… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Sokkal több mint testőr

Plakát, adatlap

Sokkal több mint testőr (2017) amerikai akció-vígjáték

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 118 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: The Hitman’s Bodyguard

Forgatókönyv: Tom O’Connor
Szereplők: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung, Joaquim de Almeida, Kristy Mitchell, Richard E. Grant
Rendezte: Patrick Hughes

Hazai filmpremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Egy ilyen veszélyes világban
mindenkinek szüksége van egy testőrre…

Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy – lehetőleg élve – eljussanak a hágai bíróságra.

A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai „vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds haláli párosa Gary Oldmannel és Salma Hayekkel megspékelve a nyár legtutibb akció-vígjátékát hozza el minden mozirajongónak.

Jelenetfotó – Képek

Sokkal több mint testőr
Fotók: Freeman Film / Jack English.

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top