Sicario – A bérgyilkos (2015) amerikai thriller

Emily Blunt a Sicario - A bérgyilkos (2015) amerikai akció-thrillerbenA végig feszült hangulatú akció thriller, a Sicario – A bérgyilkos egy olyan kegyetlen és valós világot állít története középpontjába, ahol a drogcsempészet, a terrorizmus és a korrupció mindennapos dolog. Itt senki nem lehet csak rossz vagy jó, itt semmi sem fekete vagy fehér. Bárkiből lehet gyilkos vagy áldozat. Emily Blunt brillírozik az FBI ügynök szerepében, aki Josh Brolin és az Oscar-díjas Benicio Del Toro oldalán veti bele magát a mexikói alvilág sűrűjébe. A film alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Sicario – A bérgyilkos (16)
amerikai akció thriller, 2015

Eredeti cím: Sicario

Rendezte: Denis Villeneuve. Forgatókönyv: Taylor Sheridan. Fényképezte: Roger Deakins

Szereplők: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Jon Bernthal, Victor Garber

Bemutató dátum: 2015. október 22. Magyarországon forgalmazza a FreemanFilm.

Benicio Del Toro a Sicario - A bérgyilkos című filmben

Sicario – A bérgyilkos. Filmajánló

Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macy (Emily Blunt) és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz család házában. Kate-et ezután felkérik, hogy vegyen részt egy titkos akcióban az Egyesült Államok és Mexikó területén ténykedő hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, amely a drogcsempészettől az emberrabláson át a hidegvérű kivégzésekig a szervezett bűnözés minden területén jelen van a közép-amerikai régióban. A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett. Egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro (Benicio Del Toro) és Matt Graver különleges ügynök (Josh Brolin) vezetésével szigorúan titkos egység indul Ciudad Juarez felé. Az idealista Kate a csapat egyetlen nőtagjaként szintén velük tart, és hamarosan olyan véres háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel. Őrült gyilkosok és ártatlan emberek egyaránt áldozatul esnek a sötét, alvilági küzdelemnek, amelyben tiszta eszközökkel, úgy tűnik, lehetetlen igazságot szolgáltatni…

Josh Brolin a Sicario - A bérgyilkos című filmben

Denis Villeneuve kanadai rendező a Fogságban és A felperzselt föld című filmjeivel már megmutatta, mennyire érzékenyen és egyedien közelít meg egy-egy történetet. A téma ezúttal is kényes, és az események szinte sodorják magukkal a nézőt. Villeneuve újra a 12 Oscar-díjra jelölt operatőrrel, Roger Deakinsszal dolgozott együtt, aki erőteljes képeivel hihetetlenül feszült atmoszférát teremt; Jóhann Jóhannson izlandi zeneszerző zenéje pedig a legkeményebb jeleneteknél üt a legnagyobbat.

Szinkronizált előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 14 =


Scroll to top