Jönnek a Shazam! folytatások

Alig került a mozikba a Shazam! már a folytatásokat készítik elő. Hogy miért nincs ebben semmi meglepő? Mert az első film óriási siker, özönlik a nép a moziba, hogy láthassa az új szuperhőst.

Shazam! folytatások jönnek
Szuperhős, aki mágnesként vonzza a nézőket a moziba

Egy varázsszó tényleg működött. A Shazam! (Shazam!, már a mozikban) először a kritikusokat varázsolta el, azután a nézőket is: a vígjátéki elemekkel bőven feldúsított szuperhős film Amerikában nagyon nagy sikert aratott (több mint 53 millió dollár bevételt hozott egyetlen hétvége alatt), és a nemzetközi piacon is csodásan teljesített: 100 millió dollárt jóval meghaladó értékben vettek rá jegyet.

Magyarország ehhez az eredményhez több mint 53 ezer nézővel járult hozzá.

Shazam! Folytatások: egyből kettő

Ezek után nem meglepő, hogy máris érkezett a hír: a szuperséget a poénokkal kiválóan ötvöző első rész írója, Henry Gayden már szerződést is kapott a második rész forgatókönyvének elkészítésére. Rajta kívül valószínűleg mások is ott lesznek az első rész csapatából: a rendező David F. Sandberg és a producer, Peter Safran is hajlamosnak mutatkozik az újrázásra.

Hirdetés

De úgy tűnik, Shazam!-nak két folytatása is lesz. Sokáig úgy volt, hogy Dwayne Johnson szerepelni fog az első részben, ő lesz Black Adam, vagyis Shazam főellensége: most a Szikla azt jelentette be, hogy Black Adam külön részt kap. A stúdióval összhangban úgy döntöttek, hogy a régóta tervezett filmet a jövő nyáron már forgatják is: és abban Zachary Levi-nek Johnsonnal kell összemérnie az erejét.

Forrás: IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizennyolc =

Scroll to top