Quantcast

Seveled

A SEVELED történetének középpontjában Gergő (Mészáros Béla) áll, akinek súlyos szívbeteg édesanyja, Emma néni (Básti Juli) halálos ágyán csak egy dologra vágyik: egy unokára. Elsőre jó megoldásnak tűnik a szomszédban lakó, ex-sztriptíztáncos, öthónapos terhes Sacit (Tenki Réka) bemutatni, mint a leendő unoka anyukáját...

Seveled (2019) magyar film
Anyuka kedvéért bevállalják egymást a fiatalok

A film humoros formában dolgozza fel a mai fiatalokat leggyakrabban érintő kérdéseket: a szülőkről való leválás, a párkeresés és a gyermekvállalás nehézségei mind olyan témák, melyekkel találkozhatunk a vígjátékban. A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg a Seveled című romantikus vígjátékába.

Filmajánló, film adatlap, jelenetfotók, filmelőzetes.

Seveled mozifilm adatlap, plakát

Seveled magyar film plaktátja

Színes, magyar film, készült 2019-ben

Korhatár: 12 év
Műfaj: romantikus film, vígjáték
Nemzetközi filmadatbázis: ImDB
Forgatókönyv: Orosz Dénes, Várady Zsuzsi
Szereplők: Mészáros Béla, Tenki Réka, Básti Juli, Ónodi Eszter, Luca Bercovici, Molnár Áron, Mészáros Máté, Rezes Judit, Pálmai Anna, Cserhalmi György, Bodrogi Gyula, Pogány Judit, Fekete Ernő Tibor
Gyártó: T2O
Rendezte: Orosz Dénes
Hazai mozipremier: 2019. december 5.
Magyarországon forgalmazza: InterCom

Filmlista: Mozifilmek 2019

Tartalom

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő, a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját, a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotókredit: Kiss Nelly

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Seveled előzetes (trailer)

További videók

Kattints a képre!


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kilenc =

Scroll to top