Senki szigete

A Senki szigete című új magyar romantikus vígjátékban három fiatal meseszerű hétköznapjaiba tekinthetünk be, ahol sok a váratlan fordulat és a szerelmi zűrzavar, van maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász. Magyar film ajánlója a Filmrakatban.

Senki szigete: A szökött menyasszony Jakab Juli
A szökött menyasszony: Jakab Juli

„Gyanúsan szaporodnak a véletlenek.”

Senki szigete
2014 – színes, magyar romantikus vígjáték

Rendezte: Török Ferenc Operatőr: Szecsanov Martin
Szereplők: Jakab Juli, Bánfalvi Eszter, Mohai Tamás, Keresztes Tamás, Margitai Ági, Schell Judit, Stohl András, Thuróczy Szabolcs

Hazai bemutató dátuma: 2014. október 16. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

A vad taxisofőr: Bánfalvi Eszter
A vad taxisofőr: Bánfalvi Eszter

 

Senki szigete – filmajánló

A sztori három mai fiatalról szól: egy szép szőke menyasszony elszökik az esküvőjéről, a fekete taxis csaj a távoli óceánok rejtélyes szigetére vágyik, a kosaras srác meg ezerrel nőzni akar, mást nemigen. A három hős Budapesten keresztezi egymás útját, a véletlen találkozás azonban mindhármuk életét megváltoztatja. A fiatalok meseszerű hétköznapjaiban sok a váratlan fordulat és a szerelmi zűrzavar, van maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász. A szökött menyasszonyt Jakab Juli, a vad taxisofőrt Bánfalvi Eszter, a kosaras fiút Mohai Tamás alakítja.

A kosaras fiút Mohai Tamás alakítja
A kosaras fiút Mohai Tamás alakítja

A mára klasszikussá vált Moszkva tér rendezője egy fiatalokról szóló abszurd mesét forgatott, mely a mindannyiunkban élő elvágyódás örök témáját járja körül. A Senki szigete populáris mozi: nagyon szerethető emberekről, szuperromantikus hangulatban. Filmkomédia a legjobb fajtából!

Török Ferenc a filmről

„A Senki szigete olyan mint nagyon vad fiatalnak lenni, persze szelíden. Iszonyú sok dolog történik veled, a felelősséget még nem fogod, nem érted, legfeljebb érzed, a szerelem már fáj, de még nem nagyon. Zajlik, lüktet, félig gyerek vagy még, de mégsem. Már megcsap a szex és a pénz szaga, de valójában még semmihez sincs igazán közöd, csak magadhoz.” – mondta el a filmről Török Ferenc rendező.

Senki szigete MNF támogatással
A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával valósult meg.

 

Filmelőzetes
http://youtu.be/bGOWDgVDE9w

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top