Scarlett Johansson egyszerűen szuper!

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Szuperhős-szupernő minden tekintetben Scarlett Johansson! Már a bemutatásakor rendkívüli sikereket ér el Észak-Amerikában legújabb akció thrillere, a Lucy (+16).

Scarlett Johansson - Lucy
Scarlett Johansson – Lucy

Scarlett Johansson Hollywood egyik legtehetségesebb ifjú színésznője. A velencei filmfesztiválon elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat az Elveszett jelentés (Lost in Translation) című filmben nyújtott teljesítményéért, és Arany Glóbuszra is jelölték. Énekesnőként is sikeres: a 2009-ben kiadott második stúdióalbuma, a Break Up többszörös platinalemez lett.

A Lucy című akciófilm 44 millió dollárt kaszált Észak-Amerikában a nyitó hétvégén, s ezzel a főszereplő, Scarlett Johansson elért karrierje csúcsára. Abban az értelemben, hogy még soha nem debütált ilyen jól egy olyan film, amely elsősorban az ő alakítására épül – tehát Scarlett szuperhősös filmjei nem számítanak, mert azokban csak mellékszereplő. A tekintélyes Forbes magazin okoskodik így a múlt heti mozipremiereket elemezve, megjegyezve, hogy a Lucyt rendező Luc Besson cége, az EuropaCorp, amely a filmet gyártotta, már a pénzénél is van, mert a produkciót sikerült szerény 40 millió dollárból kihozni.

A kritikusok dicsérik a színésznő alakítását, mondván, nagy lendülettel elviszi a vállán az egész filmet, és úgy változik átlagos diáklányból szuperlénnyé, hogy a nézőnek tátva marad a szája. Az övé mellett még a másik főszereplő, az igazi színészkirálynak tartott Morgan Freeman teljesítménye is eltörpül.

Lucy - már a mozikban!
Lucy – már a mozikban!
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top