Scarlett Johansson: nem csak a teste

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Scarlett Johansson színésznő, aki nemrég kapott nőies szerepet úgy, hogy egy pillanatra sem látszott a filmvásznon, most kijelentette: nem akar szextárgy lenni.

Barbara  szerepében a Don John című filmben
Barbara szerepében, a Don John című filmben

Természetesen A nő című filmre utaltunk a fentiekben, melyben egy számítógépes programnak kölcsönözte a hangját a gyönyörű színésznő.

Bár elismeri Scarlett Johansson, hogy testi adottságainak jelentős része volt abban, hogy Hollywood élvonalába kerülhetett, el akarja kerülni, hogy pusztán a külseje miatt tartsák számon.

“Nem tagadom, kihasználtam a külsőm adta előnyöket, de ez aztán vissza is ütött – mondja a színésznő. – Nagyon frusztráló tud lenni, hogy miközben karakterszínésznek tartom magam, a média beleszuszakol bizonyos skatulyákba. Szerencsére tény marad, hogy az általam elért eredmények túlnyomó része nem a szexualitással kapcsolatos. Semmiképpen nem szeretném, ha mindig csak szextárgyként jutnék a producerek meg a rendezők eszébe, amikor színésznőt keresnek a filmjükbe.”

Hamarosan kiderül, melyik oldaláról mutatkozik be Scarlett Johansson a Lucy című akciófilmben, ahol természetfeletti képességekkel megáldott leányzót játszik. A film rendezője Luc Besson, Scarlett mentorát Morgan Freeman alakítja.

 

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + öt =


Scroll to top