Scarlett Johansson kapta A páncélba zárt szellem főszerepét

- filmrakat | 2015. január 6. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Egy japán anime játékfilmes újragondolásában vesz részt a népszerű színésznő: Scarlett Johansson a Ghost In The Shell új feldolgozásának főszerepét alakítja. Sztárhírek a Filmrakatban.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson – Lucy

A húsz éve bemutatott, Ghost In The Shell – Páncélba zárt szellem című japán anime játékfilmes feldolgozásának főszerepét alakítja Scarlett Johansson – értesült a Variety.com.

A népszerű színésznőt legutóbb a Lucy című sci-fi akciófilmben és az Amerika Kapitány – A tél katonája című képregényfilmben is láthatta a közönség.

A Ghost In The Shell című filmet a brit Rupert Sanders rendezi. Az eredeti japán produkció az 1989-ben megjelent mangából készült. A futurisztikus történetben egy kiberbűnözőt üldöz a japán hatóságok egy speciális egysége, Johansson egy rendőrnőt játszik. A DreamWorks stúdióban születő film producere Avi Arad és Steven Paul. A forgatókönyvet Bill Wheeler írta, az executive producer Mark Sourian lesz.

A Variety szerint a DreamWorks stúdiót alapító Steven Spielberg nagy rajongója az eredeti animének, és régi terve volt játékfilmes feldolgozása. Scarlett Johansson megnyerésével sikerült olyan sztárt szerződtetni a produkcióhoz, akivel biztosan zöld jelzést kapnak a forgatáshoz.

A 30 éves filmcsillag Lucy című akciómozija világszerte csaknem 400 millió dolláros jegybevételt hozott, Spike Jonze A nő című filmjével pedig komoly kritikai sikert is aratott.

Forrás: MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább