7 + 1 film, amiben Scarlett Johansson a Fekete Özvegy

Scarlett Johansson a Fekete Özvegy
Scarlett Johansson, a Fekete Özvegy (Fotó: Jay Maident © Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.)

A sokszoros halasztás után, amit a pandémia okozott, valószínűleg megnézhetik a rajongók a Fekete Özvegy című új Marvel filmet, melyben ismét Scarlett Johansson alakítja a főszerepet. Ő Natasha Romanoff (Black Widow), a magasan képzett volt KGB és SHIELD ügynök és a Bosszúállók tagja.

Johansson nem először ölti magára a szuperhős jelmezt, a Fekete Özvegy szerepében korábban már hét esetben szerepelt a mozivásznon.

7 MARVEL film, melyben szerepelt már a Fekete Özvegy

És mind a hétszer Scarlett Johansson alakította a gyönyörű szuperhősnőt. Lássuk a filmeket!

Bosszúállók: Végjáték (2019)

Bosszúállók évek óta a nevükben hordozzák a végzetüket. Natasha Romanoff ebben a filmben úgy érzi, hogy a Bosszúállókban végre családra lelt, és most azt elvették tőle…

Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

Hirdetés

Thanosz minden korábbinál nagyobb veszedelmet jelent a Földre. A Fekete Özvegy és a Bosszúállók felveszik vele a harcot.

Amerika kapitány: Polgárháború (2016)

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek.

Bosszúállók: Ultron kora (2015)

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó.

Amerika kapitány: A tél katonája (2014)

Natasha ügynök szembeszáll a terroristákkal ebben a filmben: túszokat szabadít ki és fontos adatokat szerez meg tőlük. Aztán újabb ellenségeket szerez és újabb szövetségesre lel…

Bosszúállók (2012)

A bosszúállók csapatában Natasha Romanoff szövetkezik a többi szuperhőssel.

Vasember 2 (2010)

Natasha Romanoff a S.H.I.E.L.D. ügynökeként vigyáz a beteg Vasemberre (Tony Starkra).

+1: Scarlett Johansson a Fekete Özvegy

Hét film után jött el az idő, a MARVEL úgy döntött, hogy a Fekete Özvegy is megérdemel egy önálló filmet. Az orosz kémnő (Natasha Romanoff) menekülni kényszerül saját múltja és egy fenyegető bérgyilkos elől. Bővebben a filmről itt olvashatsz: Fekete Özvegy (Black Widow).


Ha tetszett az összeállítás, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

14 − egy =

Scroll to top