Scarlett Johansson a dolgozó anya

Nehéz a dolgozó gyerekes anyák élete, akkor is, ha a gyártósor mellett dolgoznak három műszakban, de a szabály alól a hollywoodi sztárok sem kivételek. Ezzel kapcsolatban most Scarlett Johansson panaszkodott egy kiadósat. A 32 éves színésznő nehezen tudja összeegyeztetni a munkát és két éves kislánya nevelését, különösen most, hogy különvált francia férjétől.

Nem tudok többet az anyaságról, mint bármely más nő, de azt bátran leszögezhetem, hogy óriási kihívást jelent, miközben óriási ajándék is – mondta legutóbb egy gálán az Entertainment Tonightnak, miközben a különválásról nem volt hajlandó beszélni. – Az embert állandó bűntudat gyötri. Amikor dolgozol, folyton az jár a fejedben, hogy lemaradsz a legértékesebb pillanatokról, amelyeket a gyerekeddel tölthetsz, otthon viszont az aggaszt, hogy nem tudsz elég energiát tolni a munkádba. Meg kell találni a helyes egyensúlyt. Őszintén csodálom azokat a dolgozó anyákat, akiknek ez sikerül. Én majdnem belerokkanok.

Páncélba zárt szellem jelenetfotó

Scarlett Johansson a Páncélba zárt szellem című filmben
A színésznőt legközelebb a japán mangából készült Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben láthatjuk, amelyben félig ember, félig robot rendőrt alakít.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: © 2016 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top