Samba (2014) francia romantikus vígjáték

Samba (Omar Sy) és Alice (Charlotte Gainsbourg)Az egész Európát foglalkoztató bevándorlás kérdése az alapja a Samba című francia romantikus filmvígjátéknak. A főszereplő (Omar Sy) színes bőrű szenegáli férfi tíz évi illegális franciaországi tartózkodás után elkapja a bevándorlási hivatal. Ám egyik hölgyalkalmazott a segítségére siet… Filmajánló a Filmrakatban.

Samba (+12)
Színes, szinkronizált, francia romantikus vígjáték, 2014, 120 perc

Delphine Coulin regénye alapján a forgatókönyvet írta és a filmet rendezte: Olivier Nakache, Eric Toledano. Producer: Nicolas Duval-Adassovsky, Laurent Zeitoun, Yann Zenou. Fényképezte: Stéphane Fontaine. Vágó: Dorian Rigal-Ansous

Szereplők: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim

Országos bemutató: 2015. március 19. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Samba a bevándorlási hivatalban

Samba – filmajánló

A szenegáli bevándorló Samba (Omar Sy) Franciaországban egy hotel mosogatófiújaként dolgozik, megtakarított pénzét pedig családjának küldi haza. Amikor egy állásinterjún elutasítják, felmerül a veszélye, hogy kiutasítják az országból. A félénk bevándorlási hivatalbeli alkalmazott, Alice (Charlotte Gainsbourg) megígéri, hogy segít neki, ám hiába kellene távolságot tartania, az életvidám, sármos férfinak nem tud ellenállni és kis idő elteltével belé habarodik. A Samba érzékeny emberi történet pompás humorral és a vígjátéki vonal mellett felszínre törő érzelmekkel.

Olivier Nakache és Eric Toledano filmje

Olivier Nakache, Eric Toledano az Életrevalókkal fantasztikus világsikert aratott 2011-ben. Új filmjük ismét Omar Sy főszereplésével készült, az Életrevalókhoz hasonló életigenlő, humanista, sok humorral átszőtt, érzelmeket sem nélkülöző alkotás. Omar Sy partnere a filmben A nimfomániás sztárja, Charlotte Gainsbourg. A Samba a francia mozikban a mozis toplista első helyén nyitott, és az év egyik legnagyobb filmsikere volt hazájában. Emellett Európa szerte szép sikereket ért el különféle mozibemutatói során.

Samba trailer eredeti nyelven, angol felirattal

 

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =


Scroll to top