Salma Hayek magassága fontos az embereknek


Vajon milyen magas Salma Hayek?

A gyönyörű filmsztár, Salma Hayek magassága sok embert érdekel. Folyamatossan keresik az internetes kereső programokban, hogy milyen magas Salma Hayek? Vagy milyen alacsony...

A filmsztároknak manapság nincs és nem is lehet titka a nagyvilág előtt. A magasságukkal például lehet trükközni, egy ravaszul megtervezett ruha és egy jó magas sarkú cipő sokat segíthet azon, aki alacsonynak született.

De az internet kegyetlen: a filmsztároknak még a magasságát is könnyen ki lehet deríteni. Attól függetlenül, hogy büszkék rá, vagy inkább nem tárnák a nyilvánosság elé.

Salma Hayek például 157 cm magas.

Alacsonyabb, mint Sofia Vergara (170 cm) vagy Penelope Cruz (168 cm).

Van alacsonyabb filmsztár Salma Hayeknél?

Igen, van!

Kristen Bell például csak 155 cm-re nőtt, és Anna Kendrick is alacsonyabb Salma Hayeknél, igaz mindössze csak egy cm-rel.

Salma Hayek új filmjében magasabb filmsztárokkal játszik együtt

Joggal vetődik fel a kérdés, miért fontos ez pont most? Azért, mert most, 2020 márciusában mutatják be a hazai mozik a Mint egy főnök című filmet, melynek egyik főszereplője Salma Hayek.

Partnerei magasabb színésznők, ez jól látszik a címlap fotón is. Rose Byrne 168 cm, Tiffany Haddish pedig 167 cm magas. Ennek ellenére ők ketten alakítják azokat a kisvállalkozókat, akiket a híres szépségipari nagyágyú, Claire Luna (Salma Hayek) kivásárlási ajánlattal bombáz a filmben.

A legkissebb a nagyfőnök

Salma Hayek magassága nem befolyásolja sikereit. Hiszen Oscar®-jelölt is volt már a színésznő, sikeres producer és rendező.

A Frida főszerepéért Oscar®-ra, Arany Glóbuszra, BAFTA-ra és több más rangos díjra is jelölték.

Mi ebből a tanulság? Nem a méret a lényeg...

Címlapfotó: Roy Rochlin/Getty Images for Paramount Pictures


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − három =

Scroll to top