Rossz szomszédság 2. (The Neighbors 2, amerikai vígjáték, 2016)

A fergeteges vígjátékban Mac és Kelly Radner története folytatódik, a házaspárt újabb szörnyű megpróbáltatásnak teszik ki a szomszédok!

2014 egyik legnagyobb sikerű vígjátékának szereplői, Seth Rogen, Zac Efron és Rose Byrne visszatérnek a folytatásban, és csatlakozik hozzájuk Chloë Grace Moretz. A rendező ezúttal is Nicholas Stoller.

Rossz szomszédság 2. (16)
színes, amerikai vígjáték, 2016

Eredeti cím: The Neighbors 2. Gyártó: Universal

Írta: Seth Rogen, Nicholas Stoller, Evan Goldberg, Andrew Jay Cohen, Brendan O’Brien
Fényképezte: Brandon Trost Producerek: Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver
Executive producerek: Andrew J. Cohen, Brendan O’Brien, Nathan Kahane, Joe Drake
Rendezte: Nicholas Stoller

Szereplők: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Selena Gomez, Lisa Kudrow

Magyarországi bemutató: 2016. május 12. Magyarországon forgalmazza: UIP DunaFilm.

Rossz szomszédság 2. – filmajánló

Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek…

A Kappa Nu lázadó csajai megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnői, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja őket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van.

Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert: a karizmatikus Teddyt. Ha ő képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok győzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét.

Rossz szomszédság 2. – filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top