Rossz anyák karácsonya (2017) amerikai vígjáték

A Rossz anyák tavaly már megmutatták, hogy nehezen viselik a családdal kapcsolatos kötelmeket. A második részben karácsonykor érkezünk el a három családanya tűrőképességének határára. Nem elég a házimunka, az ünnepi készülődés, váratlanul megjelennek az anyák mamái is… Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg a jelenetfotókat és a szinkronizált filmelőzetest a plakát alatt!

Rossz anyák karácsonya

Plakát, adatlap

Rossz anyák karácsonya (2017) amerikai vígjáték plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 104 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: A Bad Moms Christmas

Forgatókönyv: Jon Lucas, Scott Moore
Szereplők: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines, Jay Hernandez, Peter Gallagher

Rendezte: Jon Lucas, Scott Moore

Hazai filmpremier: 2017. november 9.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.

Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes…        

A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros, Jon Lucas és Scott Moore tavaly megtörte a jeget és a női nem képviselőit, méghozzá a keményen dolgozó anyákat tette meg zseniális vígjátéka főszereplőinek. A hatalmas sikert arató első részben megismert bevállalós anyatriót, úgy mint Mila Kunist, Kristen Bellt és Kathryn Hahnt a ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYÁ-ban olyan remek színésznők próbálják majd móresre tanítani, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cheryl Hines.

Tudod melyik film lesz az (szintén második rész) idén, ahol az amúgy is összekuszálódó szálakat a megjelenő (nagy)szülők még jobban összezavarták?
Segítek: Megjött apuci 2.

Jelenetfotók – Képek

Rossz anyák karácsonya (2017) - Mikulások
Rossz anyák karácsonya (2017) amerikai vígjáték
Rossz anyák karácsonya (2017) a teve

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top