Rosie a kapcsolat a két film között

Rosie Huntington-Whiteley színésznő a kapcsolat a két film közöttRosie, azaz Rosie Huntington-Whiteley a kapcsolat a hamarosan bemutatásra kerülő Mad Max – A harag útja című akciófilm és A kém című vígjáték között. A Mad Maxben szerepel a gyönyörű színésznő, az ügynökös filmvígjátékban viszont nem. Akkor most mi van? Pontosan elmagyarázzuk a cikkben!

A nyári mozivilág két közelgő nagy sikere egy könnyed, dilis kémkomédia, és egy benzingőzös, harcos őrület. A kém (Spy) és a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) között mégis van egy erős összefüggés. A Mad Max-ben elszabaduló sivatagi háborúban fontos szerepet játszik a szuperdögös szupermodell, Rosie Huntington-Whiteley, aki vagy öt éve A kém-ben önmaga paródiáját alakító Jason Statham-mel jár.

A 175 centi magas szépség úgy gondolja, hogy őt senki nem ismeri fel: a hétköznapi életét az teszi lehetetlenné, hogy bármerre mennek, Statham-rajongókba ütköznek.

Nemrégiben valaki megszólt, hogy nem magunk intézzük a bevásárlást – panaszkodott a lélegzetelállító színésznő. – De mit tehetnénk? Ha Jason lemegy a Tescóba egy liter tejért, rögtön előpattan húsz fotós, és őt fényképezi. Így képtelenség normálisnak lenni.

Azért néha mégis sikerül: a titokzatos, de harcias sivatagi arisztokratát alakító nő és a kémvilág legmacsóbb férfiját játszó színész nemrégiben közös házat vett Beverly Hillsben, és már a családalapításon gondolkodnak… persze, csak a hosszú távon.
Először jöjjön a Mad Max és A kém!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 2 =


Scroll to top