Rosamund Pike kínos szexjelenet forgatása

Rosamund Pike arról az ágyjelenetről beszélt, amelyet a Holtodiglan című thriller felvétele során forgatott Neil Patrick Harris-szel.

Mi történik, ha két stabil párkapcsolatban élő embert (az egyik közülük gyermekét nevelő anya) összeterelnek egy hálószobában és magukra hagyják őket?

Holtodiglan jelenetfotó - Ben Affleck, Rosamund Pike
Rosamund Pike Ben Affleck mögött, a poszteren

Rosamund Pike szerint semmi. De az sem túl kellemes. David Fincher rendező viszont talán másképp gondolja. A Holtodiglan (Gone Girl, hazai bemutató: október 2.) forgatása során Pike és az Így jártam anyáddal sztárja, Neil Patrick Harris egy szex jelenetet is leforgatott.

Addig a leghátborzongatóbb jeleneteket is nagyon vidáman vettük fel – mesélte egy újságírónak Pike a thrillerről, melyben Ben Affleck feleségét alakítja. – De a szexjelenetet már nem találtunk viccesnek. És az csak nehezítette a helyzetet, hogy a rendező, David Fincher a felvétel előtt két órával bevezetett a díszletbe, és magunkra hagyott minket. Azt gondolta, így könnyebben megy majd a munka. De rettentő kellemetlen volt: ültünk az ágyon, kínosan próbáltunk beszélgetni, és közben mindkettőnknek az járt a fejében: mindjárt vetkőzni kell.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top