Rosamund Pike kínos szexjelenet forgatása

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Rosamund Pike arról az ágyjelenetről beszélt, amelyet a Holtodiglan című thriller felvétele során forgatott Neil Patrick Harris-szel.

Mi történik, ha két stabil párkapcsolatban élő embert (az egyik közülük gyermekét nevelő anya) összeterelnek egy hálószobában és magukra hagyják őket?

Holtodiglan jelenetfotó - Ben Affleck, Rosamund Pike
Rosamund Pike Ben Affleck mögött, a poszteren

Rosamund Pike szerint semmi. De az sem túl kellemes. David Fincher rendező viszont talán másképp gondolja. A Holtodiglan (Gone Girl, hazai bemutató: október 2.) forgatása során Pike és az Így jártam anyáddal sztárja, Neil Patrick Harris egy szex jelenetet is leforgatott.

Addig a leghátborzongatóbb jeleneteket is nagyon vidáman vettük fel – mesélte egy újságírónak Pike a thrillerről, melyben Ben Affleck feleségét alakítja. – De a szexjelenetet már nem találtunk viccesnek. És az csak nehezítette a helyzetet, hogy a rendező, David Fincher a felvétel előtt két órával bevezetett a díszletbe, és magunkra hagyott minket. Azt gondolta, így könnyebben megy majd a munka. De rettentő kellemetlen volt: ültünk az ágyon, kínosan próbáltunk beszélgetni, és közben mindkettőnknek az járt a fejében: mindjárt vetkőzni kell.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Scroll to top