Richard Jewell anyjának szerepében Kathy Bates

Richard Jewell anyjának szerepében Kathy Bates
A Richard Jewell balladája című film kapcsán a szerepéről és a film legendás rendezőjéről is beszélt egy interjúban Kathy Bates. Kiderül, miért tartja zseniális direktornak a filmes legendát.

– Én úgy nevezem Clintet: a színész-suttogó – mondta a film egyik fontos szereplője, az 1991 óta Oscar-díjas Kathy Bates a film rendezőjéről, Clint Eastwood-ról.

A rajongás szinte természetes: a terrortámadásról és az azt követő, félresiklott nyomozásról szóló filmben nyújtott alakításáért a színésznő ismét az Oscar-jelöltek közé került.

– Elképesztően ért a színész nyelvén – mesélte a jelöléseket bejelentő interjúi egyikében. – Követjük a könyvet, de a rögtönzést is megengedi, mindent elfogad… és bízhatunk benne, hogy a végén azt vágja ki, ami rossz volt. De a legjobban azt szeretem, hogy milyen csend és nyugalom van a forgatásain. Még azt, hogy „tessék!” sem kiabálják. Nincs kiabálás – és ez már akkor így volt nála, amikor véres westerneket rendezett…

Kathy Bates találkozott Richard Jewell igazi édesanyjával is

A színésznő azt is elárulta az újságíróknak, hogy a rendező nem várta el tőle, hogy utánozza az élő figurát, akivel egyébként megszervezett számára egy találkozót:

– Nem a részleteit játszom el, hanem a lényegét – nyilatkozta Kathy Bates. – De nagyon együtt érzek vele, átérzem, hogy mit élhetett át, amikor a fiát merénylőnek nevezték: talán azok is megérezték ezt, akik a jelölésemre szavaztak.

Forrás: IC Press


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 7 =

Scroll to top