Rendezőként debütál a skót színész

- filmrakat | 2015. február 22. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Ewan McGregor

Ewan McGregor

Ewan McGregor rendezőként is kipróbálja magát: Philip Roth Amerikai pasztorál című Pulitzer-díjas regényéből forgatja első filmjét. Korábban arról volt szó, hogy a Lakeshore Entertainment produkciójában születő drámát Phillip Noyce rendezi. Filmsztárok a Filmrakatban.

Az már régóta ismert, hogy Ewan McGregor a főszerepet is eljátssza a produkcióban: Seymour Levovot alakítja Jennifer Connelly és Dakota Fanning oldalán. A sztár a BBC News beszámolója szerint “nagy megtiszteltetésnek” nevezte, hogy dolgozhat ezen a filmen. Korábban olyan szerepeiről vált ismertté, mint a Trainspotting vagy a Star Wars előzménytrilógiája, nálunk legutóbb Az óriásölő című fantasyban szerepelt. Egy cameoszerep erejig láthattuk a Hogyan rohanj a veszTEDbe című agyament westerneben is, egy egyszerű cowboyként tűnt fel a vásáron.

Évek óta készülök a rendezésre, csak egy olyan történetre vártam, amit el kell mondanom, és azt hiszem, ebben a forgatókönyvben megtaláltam ezt a sztorit – nyilatkozta a Variety.com filmes portálnak.

A forgatás szeptemberben kezdődik az Egyesült Államokban.

Az 1997-ben megjelent Amerikai pasztorál főhőse a mintapolgár Levov, aki középiskolás éveiben legendás bajnok, majd látszólag tökéletes életet épít maga köré, ám amikor a radikálisokhoz csatlakozó lánya robbantással tiltakozik a vietnámi háború ellen, az egész kártyavár összeomlik.

Ewan McGregornak ez lesz az első filmrendezése, színészként csaknem száz filmben szerepelt már.

Forrás: MTI 2015.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább