A rendezés strapás lenne?

Vin Diesel szerint strapás dolog rendezőnek lenni. Az elképesztő filmsikerekkel rendelkező színész jelenleg a Halálos iramban 6 világ körüli promóciós kampányában vesz részt, Londonból reagált arra a felvetésre, hogy bármelyik stúdió örömmel látná a rendezői székben.

Vin Diesel szerint strapás dolog rendezőnek lenni.
Vin Diesel szerint strapás dolog rendezőnek lenni.

A promóciós kampány is elég strapás

Nincsenek rendezői ambíciói Vin Dieselnek, a színészet egyenlőre teljes egészében kielégíti.

A színészet mindig is terápiás elfoglaltság volt a számomra, a rendezés viszont sokkal strapásabb munka, többet ártana, mint használna – mondja a 45 éves szupersztár. – Egyébként túl nehézkesnek is érzem magam ahhoz, hogy nekiálljak egy csomó embert dirigálni. Amíg a közönség szeret, játszom, és már ez is sokkal több, mint amiről valaha is álmodni mertem.

Halálos iramban 6. Premier Londonban. (Középen Vin Diesel)
Halálos iramban 6. Premier Londonban. (Középen Vin Diesel)

Halálos iramban 6. május végén

Diesel a közeljövőben nem is nagyon érne rá a rendezésre, mert jelenleg a Halálos iramban 6 (Fast & Furious Six) világ körüli, eléggé strapás kampánya zajlik, ami után muszáj lesz pihenni egy kicsit. Aztán rögtön kezdi forgatni a hetedik részt. A nagy lendület oka, hogy a Halálos iramban-sorozat minden idők egyik legsikeresebb filmes franchise-a: eddig több mint másfél milliárd dollárnyi bevételt hozott, a legutóbbi, ötödik rész pedig a Universal stúdió legjobb nyitó hétvégéjét produkálta 86 millió dollárral. Még ennél is nagyobb sikert várnak a most startoló hatodik résztől.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =


Scroll to top