Rendes fickók (The Nice Guys, amerikai krimi-vígjáték, 2016)

Két tökös és nagypofájú nyomozó sorsát a Rendes fickók című krimi vígjátékban a gyönyörű nők alakítják. Előbb egy pornósztár ügyén dolgoznak, majd egy szédítő bírónő nem kevésbé csinos lányát kell előkeríteniük. Shane Black rendező harmadik játékfilmje izgalmat és rengeteg nevetést ígér a mozirajongóknak.

Rendes fickók (16)
színes, amerikai krimi-vígjáték, 2016

Eredeti cím: The Nice Guys

Rendezte: Shane Black
Forgatókönyv: Shane Black, Anthony Bagarozzi. Operatőr: Joel Negron
Zene: David Buckley, John Ottman

Szereplők: Ryan Gosling, Russell Crowe, Kim Basinger, Matt Bomer

Magyarországi bemutató: 2016. május 26. Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Rendes fickók – filmajánló

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy – Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March – Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Shane Black rendezőnek a Durr, durr és csók valamint a Vasember 3. után ez a harmadik nagyjátékfilmje. A Halálos fegyver-trilógia forgatókönyvírója olyan hollywoodi nagyágyúkat hozott össze, mint az 1997-es Szigorúan bizalmas nyerő párosa, Russell Crowe és Kim Basinger, valamint az utóbbi években valódi A-listás sztárrá avanzsált Ryan Gosling.

Rendes fickók – filmelőzetes

https://youtu.be/KgAFZVnjx8c
2016.05.26 (The Nice Guys, amerikai krimi-vígjáték, 2016)

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top