Quantcast

Rémisztő lesz a démonos horror filmek mesterének új filmje

Manapság a legjobb horror filmek James Wan műhelyéből kerülnek ki, akár rendezőként, akár producerként vagy íróként jegyzi a démonos filmeket. Amint vége a nyárnak, egy újabb rémisztő alkotással ijesztget bennünket a moziban, mely egy apáca rejtélyes halála körül bonyolódik.

A Démonok között-univerzum még csupán négy filmből áll, de a mozis rémisztgetés mestere, James Wan, aki az Aquaman rendezése kedvéért időlegesen hűtlen lett a műfajához, viharsebesen dolgozik az újabb epizódokon: és úgy tűnik, ha valamibe ő belekezd, nem végez félmunkát.

Klasszikus olasz horrorfilmek nyomán

A hírek szerint lesz újabb Annabelle-film, a Démonok között-nek is lesz új része, de a leghamarabb Az apáca (The Nun, hazai bematató: szeptember) kerül a mozikba. A producer nemrég a Las Vegasban összegyűlt amerikai mozisoknak bemutatta, a koraőszi bemutatóra készülő film pár részletét, és a titoktartást ígérő, de szerencsére fegyelmezetlen nézők azóta is számtalan üzenetet, tweet és ehhez hasonlót tettek közzé a neten.
Az apáca - klasszikus olasz horror film nyomán
Egy újságíró pedig összegyűjtötte őket, és azóta mindenki még jobban várja Az apáca érkezését: mert a jelek szerint, nagyon rémisztő lesz.

Las Vegasban az is kiderült, hogy Want a klasszikus olasz horrorfilmeket ihlették meg, vagyis ez a rész alaposan el fog térni a sorozat eddigi darabjaitól, de nagyon erős hangulatú, látványos film készült, amely új és egy filmnél valószínűleg hosszabb életű főszereplőt vezet be: Valak, az apácaruhás démon már a 2016-os Démonok között-ben megmutatta az igazi arcát, és az Annabelle 2. végén is felbukkant egy pillanatra.

Lehet, hogy Wan mester a démonos horror filmek után nekilát az apácás rémtörténetek sorozatgyártásának is? A horror filmek rajongói biztosan nem fognak sajnálkozni emiatt.

Forrás: IC Press

Scroll to top