Radics Gigi énekli az Apróláb betétdalát

Radics Gigi énekli az Apróláb betétdalát: A gyönyörű (hangú) énekesnő hangja is halható lesz a filmben
A gyönyörű (hangú) énekesnő hangja is halható lesz a filmben

Az egyik legjobb magyar énekesnő énekli az Apróláb című animációs film betétdalát. Radics Gigi egy vadonatúj érzést élhetett át, hiszen egy szőrös yeti bőrébe bújt bele képzeletben, az ő szájmozgását követve énekelte el a remek dalt.

A dal címe: Wonderful Life

Ha az IC Press alábbi hírében megnézzük, milyen sztárok kölcsönözték a hangjukat a különböző szereplőknek a történetben, akkor nem csodálkozunk azon, hogy a magyar változat munkatársainak a választása miért épp Gigire esett. Azért, mert…

…a jetik nem aprózzák el. Az Apróláb (Smallfoot, hazai bemutató: szeptember 27.) nem egyszerűen egy animációs vígjáték a sok közül. A film alkotói csupa sztárt hívtak eredeti hangnak, hogy ezzel is mutassák, milyen magasra céloznak a művükkel. A jetik között terjedő – egy az apró, hátizsákkal közlekedő, rémisztő lényről szóló – legenda nyomába eredő főhősnek Channing Tatum kölcsönzi a hangját, de Danny DeVito, James Corden, Gina Rodriguez és Zendaya is szerepet kapott mellette.

A magyar változat készítői nem akartak lemaradni: sőt, úgy tűnik, állják a versenyt. Az Apróláb Wonderful Life című betétdalát ugyanis nem kisebb sztár, mint Radics Gigi énekelte fel, Bolba Tamás zenei rendező irányítása mellett.

Hirdetés

Radics Gigi prózai szerepet nem vállalt, de előbb-utóbb talán arra is sor kerül: a mostani munka során azért nagyon élvezte, hogy a Micsi nevű, nagy, szőrös lény bőrébe bújhat, és az ő szájmozgásához igazodva énekelhet a jetik csodálatos életéről.

A betétdalról egyenlőre nincs videónk, de a csodálatos hangú énekesnőtől természetesen van.

Vadonatúj érzés – Radics Gigi

A dal 6 milliós nézettség felett áll a youtube-on a cikk születésének pillanatában!

Forrás: IC Press

Scroll to top