Quentin Tarantino új filmje Di Caprióval és Brad Pitt-tel

A Ponyvaregényhez hasonló kultfilmet ígér Quentin Tarantino, aki Leonardo Di Caprio és Brad Pitt főszereplésével egy hollywoodi történetet mesél el most készülő filmjében. Lássuk, mit mondott pontosan!

Quentin Tarantino és Leonardo Di Caprio |  CinemaCon 2018
Quentin Tarantino és Leonardo Di Caprio | CinemaCon 2018

Az amerikai mozik vezetői évente egyszer összegyűlnek Las Vegasban, hogy megismerkedjenek a következő év filmjeivel – és ilyenkor illik őket lenyűgözni. A Sonynak az idén biztosan sikerült.

– Robert Redford és Paul Newman óta nem volt ilyen izgalmas színészpáros, mint amivel mi jövünk jövőre – mondta a közönségének Quentin Tarantino, amikor megjelent a Caesar’s Palace konferenciatermének hatalmas színpadán.

És most talán még felvágással sem vádolhatja senki, hiszen Leonardo Di Caprio és Brad Pitt lesz a két főszereplője. Az új Tarantino-film, amely a tervek szerint 2019 augusztusában kerül a mozikba 1969-ben játszódik, és egy divatból kiment tévészínész meg a vele lakó dublőre a két hőse.

– A film az ellenkultúrák robbanásának idején, a hippiforradalom idején, az új Hollywood legjobb korszakában játszódik – magyarázta a rendező, és még egy sokat ígérő mondatot tett hozzá –: az eddigi filmjeim közül ez áll a legközelebb a Ponyvaregény-hez.

Mindehhez a rendezőjével együtt érkező Leonardo Di Caprió-nak nem volt sok hozzátenni valója.

– Nehéz egy filmről úgy beszélni, hogy még egy kockát sem forgattunk belőle – mondta a színész.

Forrás: IC Press

Scroll to top