Quantcast

Pusztító (2018) amerikai film

Pusztító (2018) amerikai film: Nicole Kidman eddigi legnagyobb alakítása?
Nicole Kidman (balra) eddigi legnagyobb alakítása?

A Pusztító Erin Bell nyomozónő története. Bell Los Angelesben már pályakezdőként egy beépített zsaruként dolgozott. A banda elfogadta, ám egy zűrös akció során lebukott. 16 év elteltével az egykori bandafőnök ismét felbukkan...

Nicole Kidman alakítja a Pusztító beépített zsaruját, Erin Bellt. A Variety kritikusa szerint az akciófilm megtekintése előtt felesleges Kidman korábbi szerepeire gondolni: a filmsztár alakítására a korábbiak alapján nem lehet felkészülni. Más vélekedések szerint a megviselt nyomozónő szerepében eddigi legjobbját nyújtja a színésznő. (Akit szinte fel sem lehet ismerni, olyan elgyötört az arca a filmelőzetesben). A Phil Hay és Matt Manfredi által íróként és producerként is jegyzett Pusztító embert próbáló alámerülést kínál a Los Angeles-i alvilágba és a környező sivatagi közösségekbe.

Filmajánló: adatlap, plakát, jelenetfotók és filmelőzetes.

Pusztító mozifilm adatlap, plakát

Pusztító (2018) amerikai film

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 120 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: Akció film, krimi, dráma
Nemzetközi filmadatbázis: Destroyer
Forgatókönyv: Phil Hay, Matt Manfredi
Szereplők: Nicole Kidman, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Bradley Whitford, Toby Kebbell és Scoot McNairy
Gyártó: 30West, Automatik
Rendezte: Karyn Kusama
Hazai mozipremier: 2019. január 24.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

Erin Bell (Nicole Kidman), a veterán Los Angeles-i rendőr egy nap kiemel egy számlát az irodai küldemények közül, és ez hamarosan életveszélyes utazásra indítja, hogy előkerítse a gyilkos bandavezért, Silast (Toby Kebbell), és hogy talán végre megbékéljen zaklatott múltjával.

Bell az útja során újra felveszi a kapcsolatot annak a bűnbandának a tagjaival, akikkel egykor beépített FBI-ügynökként ismerkedett meg, egy olyan küldetés során, amely katasztrofális véget ért, érzemileg és fizikailag egyaránt megviselte a nőt.

Most egyesével felkeresi a bandavezér egykori társait, köztük Petrát (Tatiana Maslany), Silas ex-szeretőjét és jelenlegi lótifutiját. Megszállott hajszája során Bellt elöntik az emlékek, felidézi, hogyan teltek a napok Silas társaságában, és hogyan siklott annyira félre az a bankrablás. Különösen a Chrisre (Sebastian Stan) vonatkozó emlékei gyötrik: egykori FBI-os kollégájával annak idején rövid életű, de jelentőségteljes románcba bonyolódott.

Bell problémái ráadásul nem korlátozódnak a múltra. Egyre kevésbé találja a hangot lázadó kamaszlányával, Shelbyvel (Jade Pettyjohn), és ügyetlen próbálkozásai folyton visszafelé sülnek el, így egyre inkább magára marad.

És ahogy egyre közelebb és közelebb férkőzik Silashoz, a felszínre törnek zűrös múltjának démonai, így mielőtt egyáltalán elkezdhetne reménykedni a megváltásban, szembe kell néznie saját bűnrészességével.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!

Fotók: Big Bang Media -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Pusztító hivatalos magyarul beszélő filmelőzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =

Scroll to top