Premier előtt: Női szervek

Az összeférhetetlen zsaruknak együtt kell működnie egy drogbáró elfogása érdekében. Nem lesz sétagalopp!

A Női szervek főszereplői, Sarah Ashburn, FBI-ügynök (Sandra Bullock) és Shannon Mullins (Melissa McCarthy) bostoni rendőr ki nem állhatja egymást, ám a munkáját mindegyik szereti. A közös cél lehet hogy összehozza őket a film végére?

Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!
Női szervek: nagydumás zsaruk, akiknek melle van!

Női szervek bemutató dátuma

A korábban kiadottól eltérően, A női szervek [+16] (The Heat) című amerikai akció vígjáték már 2013. július 4-től látható lesz a hazai mozikban! Pontosan egy héttel jön előbbre a bemutató, amit a Sandra Bullock, illetve Melissa McCarthy rajongók biztosan nem bánnak.

Ráadásul a filmet ezen a hétvégén (június 28-30.), péntektől vasárnapig – előjátszás keretében – is meg lehet nézni a Cinema City Aréna, Allee, Mamut és Westend mozijaiban.

Női szervek: Az összeférhetetlen zsaruknak most együtt kell működnie
Női szervek: Az összeférhetetlen zsaruknak most együtt kell működnie

Röviden a film története

Sarah Ashburn szeretne karriert befutni az FBI-nál, ezért az előléptetésben reménykedve New Yorkból Bostonba utazik, hogy segítsen megoldani néhány különös gyilkossági esetet.

Ashburn törekvéseit azonban egyvalaki erősen akadályozza, mégpedig a vagány bostoni rendőrnő, Shannon Mullins, aki igencsak rühelli, hogy a nagyképű FBI-ügynöknő az ő területére óvakodik.

Ashburn kész erővel elvenni az ügyet Mullinstól, ám a rendetlen külsejű, trágár beszédű, tenyérbe-mászó képű zsaru nagyon is kemény ellenfélnek bizonyul.

Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)
Női szervek: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) FBI és Mullins nyomozó (Melissa McCarthy)

Ashburn és Mullins

A két kiváló, komikusi vénával megáldott színésznő így vall az általa játszott karakterről:

FBI-ügynökként Ashburn erőssége az alaposság, makacsság és precizitás – mondja Bullock. – Viszont amikor emberekkel kell kommunikálnia, teljesen bénává válik. E gyengeségét minden erejével igyekszik orvosolni, ám ennek eredményeképpen csak még arrogánsabb a munkatársaival. Noha Ashburnt tisztelik a társai, nem szeretik, mert képtelen másokkal együtt dolgozni. Ahányszor csak kinyitja a száját, lényegében megbánt valakit.

Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?
Női szervek: Két ilyen kopó nem fér meg egy csárdában. Vagy mégis?

Mullins – mondja Melissa McCarthy – olyan kutya, amelyik ugat, de nem harap. Pontosabban: csak ritkán harap.  Mullins Boston utcáin nőtt fel, és csípőből tüzelő stílusban bánik a bűnözőkkel; egyszóval ami szívén az a száján. Ha Ashburn a „jin”, akkor ő a „jang”.

Nők férfias szerepben

Rendőrnő főképp közlekedési rendőrként képzelhető el, különösen nehéz beazonosítani mint szuper okos, Colombo szerű nyomozót, vagy mint verekedős, trágár, kemény öklű zsarut.

Női szervek: egy közös módszer közelebb hozza az ellenségeskedő zsarukat
Női szervek: egy közös módszer közelebb hozza az ellenségeskedő zsarukat

A Női szervekben azonban erre épül a történet: Ashburn szeret az emberek fejébe látni, Mullins inkább ütni szereti azokat. Különbözőségük ellenére összeillenek, mert mindketten nagyon jók a munkájukban, mindketten sok mindent feláldoztak a karrierjükért, és egyikük sem ismer megalkuvást.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 3 =


Scroll to top