Premier előtt: Feledés (Oblivion)

- filmrakat | 2013. március 26. kedd

A premier előtt egyre nagyobb a felhajtás Tom Cruise új filmje, a Feledés (Oblivion – hazai bemutató: 2013. április 11.) körül.  A filmsztár arra is figyel, hogy az amerikai bemutató előtti orosz  premierre megfelelően felkészítse Putyin népét.

Premier előtt  Tom Cruise és Katie Holmes válása a téma?

Premier előtt Tom Cruise és Katie Holmes válása a téma?

Premier előtt az orosz Facebookon

Tom saját oldalt nyitott a rohamosan fejlődő Vkontakte nevű orosz közösségi portálon, amely megdöbbentően hasonlít a Facebookra. Cruise hamarosan látható szuperfilmjét, a Feledést népszerűsíti, amelyet két héttel hazai premier előtt láthatnak az orosz nézők. Cruise megjelenését üdvözölték a Vkontakte-felhasználók, a sztár oldala már több mint 65 ezer rajongónál tart, de persze vannak még tartalékok: az orosz közösségi portált 40 millió kattintás éri naponta, és ez a szám egyre nő. Az első hollywoodi sztár felbukkanása után további hírességek csatlakozása várható, hiszen az orosz piac hatalmas.

The TomCat Project

Ami abszolút nem hiányzik premier előtt a filmsztárnak, az a The TomCat Project című színdarab lehetséges bemutatója. Cruise ügyvédje aggódik, mert lassan mindenki kezd elfeledkezni már Tom és Katie Holmes igen gyors és fájdalommentes válásáról, erre előáll valaki azzal az ötlettel, hogy vígjátékot ad elő a sztárpár összeomlott házasságáról.

Premier előtt 4

Tom Cruise a Feledés című szuperprodukció sztárja

A The TomCat Project című darabot Chicagóban akarják színpadra állítani, és Cruise ügyvédje már most kiborult miatta. Dr. Bert Fields, akit egyébként szintén kigúnyolnak a produkcióban, attól tart, a valóságot és a fikciót merészen elegyítő darab senkinek nem fog jót tenni.

Szeretem a jól sikerült paródiákat, még akkor is, ha rólam szólnak, sőt, különösen akkor – mondja a neves ügyvéd. – De egy paródia kegyetlen és félrevezető is lehet, ezért nagyon aggódom Tom és kislánya, Suri miatt.

A Cruise-ékről szóló darab nagy érdeklődésre tarthat számot, mert a válás pontos oka ma sem ismert, ahogyan az sem, Katie Holmes miért puccsszerűen szervezte meg házasságuk befejezését, és arra is sokan kíváncsiak, miként tudtak szinte percek alatt megegyezni a részletekben.

Premier előtt a Feledés: Olga Kurylenko

Premier előtt a Feledés: Olga Kurylenko lesz Tom Cruise partnere

A chicagói darab tényleg nem a legjobbkor jöhet Tom Cruise-nak, aki válása óta a munkába menekült, és félévente sikeres produkcióval áll elő. A Mission Impossible: Fantom Protokoll hihetetlen sikere helyreállította hírnevét, azóta a Jack Reacher című thriller címszereplője volt, hamarosan pedig a Földet menti meg a Feledés című szuperprodukcióban. Már premier előtt sokat várnak a rajongók ettől a filmtől, mert nem csupán izgalmas sci-fi akcióthriller, de az utóbbi évek egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik.

Premier előtt 3

Jack Harper (Cruise) biztonsági karbantartóként állomásozik a Földön

A Feledés a komor jövőbe kalauzol. Hatvan év múlva a Föld teljesen kihalt az idegenekkel vívott háború után, csak egy robotrepülő-szerelő (Cruise) maradt hátra. Hamar kiderül, hogy hősünkön kívül vannak még túlélők, sőt, nagyon harciasak, és minden, amit a bolygóról eddig tudott, egy hatalmas hazugság része.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × 1 =

Címlapról

Sztálin halála (2017) brit vígjáték

Sztálin halála (2017) brit vígjáték
Egészen az 50-es évek Szovjetuniójába repít vissza bennünket az orosz mozikból kitiltott, Sztálin halála című...
Tovább

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább