A nagy nap plakátját közvetlenül premier előtt mutatjuk be látogatóinknak. Az összes világsztár egy helyen!

Premier előtt: A nagy nap

Premier előtt elég lenne csak annyit írnunk A nagy nap [+16] (The Big Wedding, Bemutató dátum: 2013. május 02.) című filmvígjátékról, hogy kik a szereplői. 4 Oscar díjas is van közöttük!

A nagy nap plakátját közvetlenül premier előtt mutatjuk be látogatóinknak. Az összes világsztár egy helyen!

A névsor önmagáért beszél: Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Ben Barnes.

Premier május másodikán

Többféle vígjáték létezik, itt is lehetne alkategóriákra bontani a filmeket. Vannak a közönséges, trágár szövegeken alapuló filmek, aztán a helyzetkomikumra építők és vannak a félreértéseken, apró füllentések okozta feszültségeken alapuló vígjátékok. Utóbbi körbe tartozik a sztárparádét felvonultató A nagy nap című film. A hamarosan bemutatásra kerülő vígjáték legszomorúbb hozadéka az a rengeteg pofon, amit Robert De Nironak el kellett szenvednie…

A nagy nap 2
A nagy nap: Robert DeNiro és Diane Keaton. Pofon után jeges borogatás.

A nagy nap röviden

Premier előtt közvetlenül csak apró részleteket árulunk el a filmből. Esküvőre készül a násznép, a családban a legkisebb fiú a vőlegény, akinek rendkívül vallásos, vér szerinti anyja is készül a nagy napra. Alejandro (Ben Barnes) a boldog fiatalember nevelő szülei Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) már rég elváltak, ám a valódi mama kedvéért eljátsszák azt, hogy még együtt vannak. Mert a mama szerint a válás nagy bűn!

A nagy nap című vígjátékban Don (De Niro) jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri a megpróbáltatásokat
A nagy nap című vígjátékban Don (De Niro) jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri a megpróbáltatásokat

Azzal azonban nem számolnak, hogy Don jelenlegi párja (Susan Sarandon) rosszul tűri ezt a visszarendeződést, ráadásul a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Minden adott tehát, hogy a békés családi ünnep helyét átvegye a mindent eluraló káosz!

Az alkotók A nagy napról

Az alábbi video egy olyan összeállítás, melyet feltétlenül érdemes a premier előtt megtekinteni. A rövid filmrészletek mellett a színészek is megszólalnak, a kulisszák mögé is beleshetünk, továbbá kiderül az is belőle, hogy mennyire jól érezte magát a stáb a forgatás alatt.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenöt =


Scroll to top