Premier előtt a G. I. Joe: Megtorlás

Premier előtt a G. I. Joe: Megtorlás 3D

Április 4-e a régi politikai rendszerben nem a filmekről szólt, ám napjainkban talán ez lehet az egyik vezető hír: premier előtt egy nappal szólunk – immár Bruce Willissel a fedélzeten – a G. I. Joe: Megtorlás című új akciófilmről!

Premier előtt a G. I. Joe: Megtorlás

Premier előtt egy kis ízelítő

A 3D akciófilmek hihetetlen látványvilágával varázsol el bennünket a G. I. Joe: Megtorlás, vagy ahogy emlegetik, a  G. I. Joe 2. része.  A sok elvarratlan szál, a kétség ami fennmaradt bennünk az első rész után (esetleg áruló van az elnök közelében), és nem utolsó sorban a kasszasiker arra ösztönözte a film készítőit, hogy új karakterek bevetésével (pl: Bruce Willis) tovább vigyék a történetet. A film egyik leglátványosabb jelenete:

Kígyószem és Viharárny

A G.I. Joe: Megtorlás egyik fő cselekményszála Kígyószem és esküdt ellensége, Viharárny kapcsolatával foglalkozik. Az első film végén úgy tűnt, hogy a fehér nindzsa meghalt. Amikor ismét találkozunk Kígyószemmel, éppen belső békéjét keresi, miután visszavonult az Araskinage nindzsaklán otthonába, hogy a Vak Mesterrel gyakoroljon. Itt tudja meg, hogy Viharárny életben van. Az alábbi filmrészlet Kígyószem és Viharárny összecsapásából ad annyi ízelítőt, amennyit premier előtt még illik bemutatni.

Bruce Willis szolgálatra jelentkezik

Bruce Willis nemzetközi akció-szupersztár az igazi G.I. Joe-t, azaz Joe Colton tábornokot alakítja a filmben. Di Bonaventura producer senki mást nem tudott elképzelni erre a szerepre.

Az eredeti G.I. Joe ikonikus figura, Bruce meg ikonikus mozihős, a kettő közötti összefüggést pedig talán a vak is látja.

Joe Colton és Roadblock (Dwayne „The Rock” Johnson) egy csapatban:

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =


Scroll to top