Power Rangers (amerikai akció, fantasy 2017)

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Power Rangers – plakát, adatlap

Power Rangers (amerikai akciófilm, fantasy 2017)

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 124 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Alibi.comPower Rangers

Forgatókönyv: John Gatins
Szereplők: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Naomi Scott, Dacre Montgomery, RJ Cyler, Ludi Lin
Rendezte: Dean Israelite

Magyarországi bemutató: 2017. április 6.

Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Power Rangers rövid tartalma

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát.  A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

A ’90-es években indult kultikus amerikai tévésorozat alapján készült Power Rangers nem fukarkodik a látvánnyal, a humorral és az akcióval. A tehetséges fiatal színészek mellett olyan ismert sztárok is feltűnnek a filmben, mint a gonosz Rita Repulsa szerepében brillírozó Elisabeth Banks, valamint a Totál szívás című sorozat többszörös Emmy-díjas főszereplője, Bryan Cranston, aki a csapat mentoraként tűnik fel.

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

Power Rangers amerikai film
Power Rangers amerikai film jelenetfotó
Power Rangers amerikai film jelenetfotó 2

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top