Porto 35MM (portugál-francia-amerikai-lengyel film, 2017)

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A francia Mati (Lucie Lucas) és az amerikai Jake (Anton Yelchin) élete egy pillanatra összeér… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Porto 35MM

Plakát, adatlap

Porto 35MM (film, 2017) » Filmek

Színes, portugál-francia-amerikai-lengyel film, készült 2017-ban, hossza 76 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Porto

Forgatókönyv: Jeff Nathanson, Larry Gross
Szereplők: Anton Yelchin , Lucie Lucas

Rendezte: Gabe Klinger

Magyarországi bemutató: 2017. június 8.

Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

A francia Mati (Lucie Lucas) és az amerikai Jake (Anton Yelchin) élete egy pillanatra összeér a legendás egyetemi városban, Portóban, és ezt a pillanatot ismerhetjük meg ebben az álomszerű, borongós szerelemtörténetben.

Jim Jarmusch (Paterson, Éjszaka a Földön) producerként állt az első filmes rendező, Gabe Klinger mellé, és nem véletlenül. A Porto 35mm egy soha el nem felejthető éjszakáról szól, egy ritka szerelemről, annak törékenységéről, a magányról és a döntésekről. Szép és egyszerű. Intim és szívszorító. Gabe Klinger megrögzötten hisz a film varázsában. A prousti időtlenséget és hangulatot csak erősíti, hogy az alkotást celluloidra forgatták. A világ számos fesztiválját megjárt film Magyarországon kizárólag 35mm-es kópián kerül a kiválasztott mozikba!

A filmet a rendező a férfi főszerepet alakító Anton Yelchinnek ajánlja, akinek egy tragikus baleset miatt sajnos a Porto 35mm az utolsó alakítása.

Jelenetfotók – Képek

Anton Yelchin,Lucie Lucas
Anton Yelchin és Lucie Lucas
Porto

Fotók: Mozinet

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top