Pofázunk és végünk

Ice Cube és Kevin Hart, a Pofázunk és végünk főszerepébenA Pofázunk és végünk egy olyan haver-vígjáték, mint a 48 óra vagy a Szerepcsere voltak. A filmben egy nagydumás srác (Kevin Hart) csatlakozik a barátnője bátyjához, a lobbanékony zsaruhoz (Ice Cube), hogy együtt járőrözzenek Atlanta utcáin. Aztán egyszer csak elfajulnak a dolgok…

Pofázunk és végünk (+16)

2014 – színes, szinkronizált, amerikai akció-vígjáték

Eredeti cím: Ride Along
Forgatókönyv: Greg Coolidge és John Mantzoukas, Phil Hay és Matt Manfredi
Operatőr: Larry Blanford
Zene: Christopher Lennertz
Producerek: Ice Cube, Will Packer, Matt Alvarez, Larry Brezner,
Rendezte: Tim Story

Szereplők: Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Brice McGill, Tika Sumpter, Laurence Fishburne

Országos bemutató: 2014. március 20. Bemutatja a UIP-Duna Film.Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozója

Pofázunk és végünk (+16)

Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, úgy érzi, ezzel kivívta a dörzsölt zsaru tiszteletét, és áldását kéri tőle arra, hogy elvegye feleségül Angelát.
Ám a sógorjelölt James bizonyítékot akar Ben rátermettségére, ezért úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni – és ezzel majd a frászt is ráhozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók…

Az egyik felvételnél Kevin teljesen elszabadult. Az egész stáb dőlt a röhögéstől, Cube viszont ott állt rezzenéstelen arccal.

Ez a fergeteges új „zsaruhaver” akció-vígjáték három hét alatt több mint 90 millió dolláros bevételt hozott az amerikai mozikban. Talán ennek is köszönhető, hogy már a második részt készítik elő az alkotók!

Pofázunk és végünk előzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − tizenkilenc =


Scroll to top