Pixel (2015) amerikai filmvígjáték

Pixel (2015) amerikai filmvígjátékA pixel egy képpont a digitális képfeldolgozásban, ám ebben az amerikai vígjátékban az “ősi” videójátékokra utal és új értelmet nyer. Adam Sandler és csapata a neten terjedő francia Pixels alapján készítette új vígjátékát. A rendezést a klasszikus komédiák mestere, Chris Columbus vállalta! A vígjáték alkotói, sztárjai, jelentképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Pixel (12)
Színes, amerikai filmvígjáték

Eredeti cím: Pixels Gyártó: Sony Pictures

Főszereplők: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Sean Bean, Peter Dinklage, Josh Gad, Kevin James. Fényképezte: Amir Mokri. Látvány: Peter Wenham. Írta: Patrick Jean, Adam Sandler, Timothy Dowling, Tim Herlihy.
Rendezte: Chris Columbus
Mozibemutató: 2015. július 30. Forgalmazza az InterCom.

Adam Sandler és csapata a neten terjedő francia Pixels alapján készítette

Pixel – filmajánló

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd!

Utálják a feledést, és ha eljön

Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.

Fellázadnak teremtőik ellen

Adam Sandler és cége, a Happy Madison, és egy tapasztalt vígjáték-gyáros az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb animációs kisfilmje, a neten terjedő francia Pixels alapján készíti új vígjátékát. A rendezést a klasszikus komédiák mestere, Chris Columbus vállalta!

Szinkronizált előzetes:

https://youtu.be/Cpe6VWnwiq0

A film plakátja:

Pixel - plakát

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top