Pixel (2015) amerikai filmvígjáték

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Pixel (2015) amerikai filmvígjátékA pixel egy képpont a digitális képfeldolgozásban, ám ebben az amerikai vígjátékban az “ősi” videójátékokra utal és új értelmet nyer. Adam Sandler és csapata a neten terjedő francia Pixels alapján készítette új vígjátékát. A rendezést a klasszikus komédiák mestere, Chris Columbus vállalta! A vígjáték alkotói, sztárjai, jelentképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

Pixel (12)
Színes, amerikai filmvígjáték

Eredeti cím: Pixels Gyártó: Sony Pictures

Főszereplők: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Sean Bean, Peter Dinklage, Josh Gad, Kevin James. Fényképezte: Amir Mokri. Látvány: Peter Wenham. Írta: Patrick Jean, Adam Sandler, Timothy Dowling, Tim Herlihy.
Rendezte: Chris Columbus
Mozibemutató: 2015. július 30. Forgalmazza az InterCom.

Adam Sandler és csapata a neten terjedő francia Pixels alapján készítette

Pixel – filmajánló

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd!

Utálják a feledést, és ha eljön

Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.

Fellázadnak teremtőik ellen

Adam Sandler és cége, a Happy Madison, és egy tapasztalt vígjáték-gyáros az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb animációs kisfilmje, a neten terjedő francia Pixels alapján készíti új vígjátékát. A rendezést a klasszikus komédiák mestere, Chris Columbus vállalta!

Szinkronizált előzetes:

https://youtu.be/Cpe6VWnwiq0

A film plakátja:

Pixel - plakát

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top