Pirula Panda (2022) amerikai animációs film

Felcseperedni rémisztő!

A kamaszok gyakran idegesek. Akár okkal, akár ok nélkül. Így van ezzel Mei Lee az öntudatos, különc 13 éves lány kislány is. Nem is lenne ebben semmi különös, ha Mei Lee nem változna egy hatalmas piros pandává minden egyes alkalommal, ha ideges...

Miről szól a Pirula Panda (Turning Red)?

Magyarul beszélő amerikai film. Animációs filmek, Mesefilm, Családi film. Korhatár: 6E év. Turning Red a nemzetközi filmadatbázisban

Összefoglaló

A Disney és a Pixar filmjének főhőse az öntudatos, különc 13 éves lány, Mei Lee, akinek a gyötrelmekkel teli kamaszkorba lépve is muszáj lenne anyukája szófogadó kislányának maradnia.

Túlontúl féltő szülője ugyanis igyekszik mindig gyermeke közelében lenni – ami meglehetősen kényelmetlen, mi több, rémisztő helyzeteket szül egy tinédzsernek.

És mintha az érdeklődésében, kapcsolataiban és testében bekövetkező változások nem volnának éppen elegek, ha Mei Lee akármikor is izgalomba jön (vagyis szinte MINDIG), hatalmas vörös pandává puffad!


A legjobb rész csak most jön! Az előzetesben megnézheted hogy alakul át a kislány egy hatalmas piros pandává. És hogy megrémül ettől maga is!

A 2022-es filmek adatait a linkre kattintva tudod böngészni! Megnézheted a plakátot és az előzetest is, megismerheted a film rövid tartalmát.

Átváltozás után az első tükörbe nézés - Rémisztő!

Átváltozás után az első tükörbe nézés - Rémisztő! (Pirula Panda jelenetfotó)

Hirdetés

Érdekességek

Mei Lee eredeti hangja Rosalie Chiang, míg az anyukájának Sandra Oh kölcsönözte a hangját. Utóbbi több sikeres sorozat sztárja, pl.: Megszállottak viadala (HBO), A tanszékvezető (Netflix), stb. És nem először adja a hangját Disney alkotáshoz, mivel szerepelt a Raya és az utolsó Sárkány (2021) című filmben is. (Virana szólalt meg Sandra Oh hangján).

Domee Shi a második nő, aki lehetőséget kapott, hogy Pixar filmet rendezzen.

Csoda, ha gyerek ideges? Az anyukája az ablakon át lesi...

Csoda, ha gyerek ideges? Az anyukája az ablakon át lesi... Pirula Panda jelenetfotó

Hirdetés

Hirdetés

Pirula Panda (2022) 6E plakát

Pirula Panda (2022) 6E plakát

Hirdetés

Rendezte: Domee Shi

Hazai mozipremier: 2022. március 10.

Magyarországon forgalmazza: Forum Hungary

Gyártó: Disney, Pixar

Gyártás éve: 2021


A Bao (2018) című Oscar-díjas animációs rövidfilm rendezőjének egész estés alkotása 2022 márciusától a mozikban!

Kövesd a filmeket!


Fotók: Forum Hungary


Mit szólsz ehhez az animációs meséhez? Szerintem a gyerekek (is) imádni fogják! Szólj hozzá bátran, vagy nyomj egy LIKE-ot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 4 =

Scroll to top