Pete Davidsont megviselte a tragédia

State Island királya
Pete Davidson (Jelenetfotó a State Island királya (2020) című filmből)

Több trauma is érte a fiatal Pete Davidsont, aki még az öngyilkossággal is megpróbálkozott. A fiatal komikust a Staten Island királya című filmben láthatják a mozinézők.

Kilencéves korában kezdődött Pete Davidson pszichiátriai kezelése, mert nem tudta feldogozni édesapja halálát. Majdnem megőrült a Staten Island királya sztárja!

Aztán jóval később összejött Ariana Grandéval, ám pár hónap után szakítottak. Ezt is rendkívül nehezen érte meg a fiatal sztár.

Ki emlékszik már rá, hogy Pete Davidson öngyilkos akart lenni?

Davidson ma Amerika egyik legnépszerűbb fiatal komikusa, aki a Saturday Night Live című kabaréműsor felfedezettje volt, most pedig főszereplésével mozikba kerül a Staten Island királya című filmje, amely részben önéletrajzi ihletésű.

Annyiban mindenképpen, hogy a film hősének édesapja is tűzoltó, mint Davidsonnak volt.

A filmbeli apa meghal mentés közben. A komikus édesapja a szeptember 11-ei merényletekben az egyik összeomló torony romjai alatt vesztette életét, de ezt a témát nem akarták belevenni a keserédes vígjátékba túl erős politikai töltete miatt. 

State Island királya videó

A fiatal komikus így beszél filmszerepéről

„Még szerencse, hogy apám elvesztésekor csak hétéves voltam, sok dolgot nem fogtam fel, de így is majdnem megőrültem – mondta a komikus a SkyNewsnak. – A film elkészítése nagyban hozzájárult a mentális fejlődésemhez. A múlt árnyai annyira nyomasztottak, hogy kezdetben nem tudtam megfelelően belerázódni a szerepe, de a stáb tagjai nagyon sokat segítettek abban, hogy meg tudjak nyílni, és őszinte alakítást nyújtsak.”

Szerencsére Pete Davidson túl van minden traumán, amit be is bizonyít a Staten Island királya című film főszereplőjeként!

 

Ha tetszett ez a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =

Scroll to top