Pete Davidsont megviselte a tragédia

State Island királya
Pete Davidson (Jelenetfotó a State Island királya (2020) című filmből)

Több trauma is érte a fiatal Pete Davidsont, aki még az öngyilkossággal is megpróbálkozott. A fiatal komikust a Staten Island királya című filmben láthatják a mozinézők.

Kilencéves korában kezdődött Pete Davidson pszichiátriai kezelése, mert nem tudta feldogozni édesapja halálát. Majdnem megőrült a Staten Island királya sztárja!

Aztán jóval később összejött Ariana Grandéval, ám pár hónap után szakítottak. Ezt is rendkívül nehezen érte meg a fiatal sztár.

Ki emlékszik már rá, hogy Pete Davidson öngyilkos akart lenni?

Davidson ma Amerika egyik legnépszerűbb fiatal komikusa, aki a Saturday Night Live című kabaréműsor felfedezettje volt, most pedig főszereplésével mozikba kerül a Staten Island királya című filmje, amely részben önéletrajzi ihletésű.

Annyiban mindenképpen, hogy a film hősének édesapja is tűzoltó, mint Davidsonnak volt.

A filmbeli apa meghal mentés közben. A komikus édesapja a szeptember 11-ei merényletekben az egyik összeomló torony romjai alatt vesztette életét, de ezt a témát nem akarták belevenni a keserédes vígjátékba túl erős politikai töltete miatt. 

State Island királya videó

A fiatal komikus így beszél filmszerepéről

„Még szerencse, hogy apám elvesztésekor csak hétéves voltam, sok dolgot nem fogtam fel, de így is majdnem megőrültem – mondta a komikus a SkyNewsnak. – A film elkészítése nagyban hozzájárult a mentális fejlődésemhez. A múlt árnyai annyira nyomasztottak, hogy kezdetben nem tudtam megfelelően belerázódni a szerepe, de a stáb tagjai nagyon sokat segítettek abban, hogy meg tudjak nyílni, és őszinte alakítást nyújtsak.”

Szerencsére Pete Davidson túl van minden traumán, amit be is bizonyít a Staten Island királya című film főszereplőjeként!

 

Ha tetszett ez a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − 6 =

Scroll to top