Paul Walker népszerűsége töretlen

Nem csökken Paul Walker népszerűsége a rajongók körében. A színész emléke előtt tisztelgő – a Halálos Iramban produkció által készített  – youtube videó nézettsége folyamatosan emelkedik, már meghaladta a 37 milliót! A videó a cikkünk végén megtekinthető.

Paul Walker

A tragikus balesetben elhunyt színésszel kapcsolatosan egyre-másra jelennek meg a különböző hírek, legutóbb épp luxusautóinak a kiárusításáról lehetett hallani. Paul Walker hagyatékában – a mintegy 30 nagy értékű járműből álló kollekcióban – egyedi BMW-k, Audik, Mustangok és Porshék találhatók.

Az eladás során nem használják promóciós célból a tragikusan távozott sztár nevét, és a tranzakciók nem is nyilvánosak, a leendő tulajdonosoknak brókerek közvetítik a járműveket.

Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner
Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner

Paul Walker tavaly november 30-án vesztette életét egy 2005-ös Porshe Carretta GT utasaként. A járművet a sztár közeli barátja és üzlettársa, Roges Rodas vezette, aki szintén szörnyethalt, amikor hatalmas sebességgel fáknak és egy oszlopnak csapódtak, és a Porsche kigyulladt.

Az utolsó film forgatása, amelyben Paul Walker látható lesz, a befejezéséhez közeledik. A Halálos iramban 7-ben azokat a jeleneteket, amelyeket Walker már nem tudott leforgatni, két fivére játszotta el a dublőreként. A produkció stábja még az utolsó helyszínen, Abu Dhabiban tartózkodik, de a munkálatok hamarosan befejeződnek.

Tisztelgés Paul Walker emléke előtt

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 5 =


Scroll to top