Paul Walker népszerűsége töretlen

- filmrakat | 2014. június 3. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem csökken Paul Walker népszerűsége a rajongók körében. A színész emléke előtt tisztelgő – a Halálos Iramban produkció által készített  – youtube videó nézettsége folyamatosan emelkedik, már meghaladta a 37 milliót! A videó a cikkünk végén megtekinthető.

Paul Walker

A tragikus balesetben elhunyt színésszel kapcsolatosan egyre-másra jelennek meg a különböző hírek, legutóbb épp luxusautóinak a kiárusításáról lehetett hallani. Paul Walker hagyatékában – a mintegy 30 nagy értékű járműből álló kollekcióban – egyedi BMW-k, Audik, Mustangok és Porshék találhatók.

Az eladás során nem használják promóciós célból a tragikusan távozott sztár nevét, és a tranzakciók nem is nyilvánosak, a leendő tulajdonosoknak brókerek közvetítik a járműveket.

Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner

Halálos iramban 6 | Dominic Toretto és Brian O’Conner

Paul Walker tavaly november 30-án vesztette életét egy 2005-ös Porshe Carretta GT utasaként. A járművet a sztár közeli barátja és üzlettársa, Roges Rodas vezette, aki szintén szörnyethalt, amikor hatalmas sebességgel fáknak és egy oszlopnak csapódtak, és a Porsche kigyulladt.

Az utolsó film forgatása, amelyben Paul Walker látható lesz, a befejezéséhez közeledik. A Halálos iramban 7-ben azokat a jeleneteket, amelyeket Walker már nem tudott leforgatni, két fivére játszotta el a dublőreként. A produkció stábja még az utolsó helyszínen, Abu Dhabiban tartózkodik, de a munkálatok hamarosan befejeződnek.

Tisztelgés Paul Walker emléke előtt

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − öt =

Címlapról

Lajkó – cigány az űrben (2018) magyar vígjáték

Lajkó – cigány az űrben: alternatív történelem
A Lajkó – cigány az űrben egy olyan alternatív történelmet mesél el, mely szerint egy...
Tovább

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább