Pórul járt pankrátor

- filmrakat | 2013. április 28. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Dwayne Johnson, akit egyszerűen csak „The Rock” (a Szikla) néven emlegetnek, napjaink egyik legkeresettebb színésze szabadidejében többszörös pankrátor világbajnok.

Az édesapja Ata Johnson, továbbá anyai nagyapja és nagyanyja, Peter Maivia és Lia Maivia szintén profi pankrátorok voltak. Dwayne Johnson – nagyapja után – Rocky Maivia néven került a profi pankrátorok közé és csak 1997-ben vette fel a The Rock nevet.

Jelent az Izomagyak című filmből: The Rock

Jelent az Izomagyak című filmből: The Rock remek pankrátor és színész, de mostanában peches egy kicsit

Pankrátor a pácban

Sport és filmek

A sztár 2004-ben felhagyott pankrátor karrierjével és úgy tűnt, hogy végleg a film mellett kötelezi el magát. Addigra már túl volt két sikeres szerepen, A Skorpiókirály (2002) és Az Amazonas kincse (2003) egyaránt jól teljesített a mozipénztárakban. Aztán visszatért a pankrátor világba és rögtön WWE Bajnoki övet nyert 2011-ben, azóta párhuzamosan űzi a pankrációt és a színészetet.

zomagyak (Pain & Gain) 3

Mark Wahlberg, Dwayne Johnson és Anthony Mackie az Izomagyak című filmben

Mr. Izomagy

Idén kerül bemutatásra az Izomagyak (Pain & Gain, – hazai bemutató várhatóan: 2013. augusztus 8.), melyben Mark Wahlberggel együtt testépítőt játszik, akik kitalálják, hogy emberrablásból szereznek pénzt. Ám a kivitelezés során mindent elrontanak, amit csak lehet, és útjukat halottak szegélyezik.

Premier pankrátor nélkül

A film világpremierje elkezdődött, egymást érik a díszbemutatók. Dwayne Johnson Miamiban még meg tudott jelenni a premieren, ám Los Angelesben április 22-én már nélküle tartották meg a film bemutatóját. Egy sportsérülés miatt meg kellett műteni a Sziklát, mert sérvet kapott legutóbbi pankrációs összecsapásán.

Izomagyak bemutató Miami: itt még nyoma sincs a pankrátor sérülésnek

Izomagyak bemutató Miami: itt még nyoma sincs a pankrátor sérülésnek

A Twitteren így ír az esetről:

Elmentem a dokihoz, aki visszaszuszakolta a beleimet a helyükre. Tisztára romantikus.

Később azonban kiderült, hogy műtétre is szükség van, mert a sérülés súlyosabb, mint gondolták. Johnson emiatt nem lehetett jelen legújabb filmje, a Pain & Gain legutóbbi díszbemutatóin.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × egy =