Pánikba esik a filmsztár, amikor a szerepével azonosítják

Magyarországon is előfordul, hogy a színészt szerepével azonosítják. Különösen sorozatszínészeknél gyakori, hogy a polgári nevüket nem is ismeri a nagyérdemű, csak azt, amit a sorozatban kaptak. Hogy van ez a filmek és a filmsztárok esetében? Szinte hihetetlen, de a hollywoodi színészek esetén is előfordul hasonló eset, aminek az érintettek annyira nem örülnek…

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai film 2Jamie Dornan A szabadság ötven árnyalata című film egyik jelenetében

Milliók ismerik világszerte A szürke ötven árnylata-trilógia sztárját, Jamie Dornant, pontosabban az általa alakított karaktert, Christian Greyt. Egyvalakinek azonban kimaradt a jóképű és a szexben gátlástalan milliárdos. Ez pedig Dornan felesége, Amelia Warner, aki nem látta a trilógia első két részét, és a hamarosan debütáló harmadikat sem szándékozik megnézni. Dornan minderről Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mesélt.

Szerintem belém jobban szerelmes, mint Greybe, úgyhogy ő nem téma – mondta a színész Ellennek, amikor a műsorvezető arról faggatta, van-e otthon teljesítménykényszer a felesége részéről, hiszen ő nemzetközi szexszimbólum. – És nem veszek neki jegyet egyik filmre sem!

Dornan azt is elárulta, a rajongók nehéz helyzetbe szokták hozni, mert a többség Grey karakterével azonosítja őt, és félreérthetetlen ajánlatot tesznek.

Ilyenkor pánikolni szoktam – vallotta be a színész. – Hiszen én nem vagyok olyan, mint Grey.

Hamarosan látható lesz a mozikban az erotikus trilógia harmadik része, A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed), amellyel kapcsolatban Dornan felhívta a figyelmet arra, hogy erősen thrilleres felhangot kapott, így a szex mellett a bűnügyi bonyodalmaknak és az akciónak is fontos szerep jut.

Forrás: UIP Hírek

Scroll to top