Paddington (2014) amerikai vígjáték

Paddington (2014) amerikai vígjáték. Egy ifjú mackó (eredeti hangja: Colin Firth) vidám kalandjai, aki különleges érzékkel keveredik zűrzavaros helyzetekbe. Mozifilmek a Filmrakatban.
Paddington (2014) amerikai filmvígjáték

Paddington (KN)
Színes amerikai családi vígjáték – 2014

Rendező: Paul King
Író: Michael Bond
Szereplők: Colin Firth (hang), Nicole Kidman, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Hugh Bonneville

Magyarországi bemutató: 2014. december 11. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Paddington – filmajánló

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: “Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!” Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!

Paddington mackó

A Michael Bond világhírű meséje alapján készült film egy ifjú mackó vidám kalandjait követi nyomon,aki különleges érzékkel keveredik zűrzavaros helyzetekbe. A Harry Potter alkotóinak új családi vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint Nicole Kidman, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent és Hugh Bonneville, Paddington maci eredeti hangját pedig Colin Firth kölcsönzi.

Paddington szinkronizált trailer

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top