Owen Wilson bármit megtenne a családjáért

- filmrakat | 2015. március 10. kedd
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Owen Wilson színész új filmje: No EscapeOwen Wilson bármit megtenne a családjáért az életben is, ha lenne neki. Gyermekei vannak ugyan, de azok édesanyjával nem él együtt. (Egyikkel sem). A címben foglalt kijelentéssel elsősorban az új filmjére gondoltunk! A Dwyer család kálváriája a háborútól sújtott ázsiai országban egy a végtelenségig feszített hangulatú akcióthriller, melynek főszerepét Owen Wilson alakítja.

Új akciófilmet forgatott Owen Wilson és Pierce Brosnan No Escape (Nincs menekvés) címmel, melyet várhatóan 2015 őszén mutatnak majd be a filmszínházak.

A történet szerint Jack Dwyer (Wilson) amerikai üzletember családjával együtt Délkelet-Ázsiába költözik, ahol váratlanul egy erőszakos hatalomátvételi kísérlet kellős közepén találják magukat. Egy kiszolgált katona (Brosnan) segítségével próbálnak biztonságos helyet keresni maguknak. A lázadók brutális támadásai közepette a család kétségbeesetten keresi a menekülési lehetőséget, de a helyzetük több, mint reménytelen.

A film az állandó rettegés, üldöztetés miatt szinte horrorisztikus hatást kelt, így emlegette Owen Wilson is egyik interjújában. Az elsősorban komikusként megismert színészt legutóbb a Grand Hotel Budapest és az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka című filmekben láthatták a hazai mozilátogatók. A könnyedebb filmek után elég éles váltás lesz a No Escape, de ahogy az előzetesekből látszik, Wilson remekül eljátssza a családjáért bármire hajlandó apa szerepét.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 5 =

Címlapról

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább

Melissa McCarthy férje rendezte a színésznő új filmjét

Melissa McCarthy A partiállat című filmben
Nem csak rendezte, más feladatokat is ellátott Melissa McCarthy férje a színésznő legújabb filmjének készítésekor....
Tovább