Összejöttek a Beavatott sztárjai?

Shailene Woodley, Theo JamesHa két színész a filmvásznon intim kapcsolatba kerül egymással,akkor elindulnak a találgatások: vajon az életben is egy párt alkotnak? Volt akiket tényleg összehozott a közös munka, és volt akik csak a bulvárlapok címlapján jöttek össze, az életben nem. És mi a helyzet a Beavatott-sorozat sztárjaival? Theo James és Shailene Woodley az életben is egy pár?

A beavatott-sorozat legújabb darabja március közepén landol a mozikban, de a film promója már javában zajlik. Theo James, aki “Négyest” játssza a moziban, a People magazinnak nyilatkozott Shailene Woodleyhoz (Tris, a főhős) fűződő viszonyáról:

Két sérült emberről van szó, akik a megpróbáltatásokat és a háborút együtt próbálják túlélni, így a kapcsolatuk is egyre mélyebb és csábítóbb lesz

A két színész azt állítja, hogy csak barátok. Elég sok időt töltenek egymás társaságában, mindkettőjük közösségi oldala tele van közös fotóikkal. Szóval ezt a “barát sztorit” úgy sem hiszi el nekik senki.

Mióta kijött a filmnek az a trailere, amiben Tris és Négyes forró ágyjelenete tölti ki a pár perces előzetes legnagyobb részét, mindenki azt állítja, hogy valódi érzelmek vannak a fiatal tehetségek között. Rengetegen találgatják, hogy a páros az életben is szerelmes-e egymásba, de sajnos a spekulációkon kívül még nincs rá bizonyíték. Hasonló feltételezéseket generáltak a rajongók, mind a Twilight, mind az Éhezők viadala kapcsán, de az előbbinél bejött a tipp. Szóval, akár még valóra is válhat, hogy ők lesznek Hollywood legújabb álompárja.

Forrás: hirado.hu

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + tíz =


Scroll to top