Oscar Isaac lesz az X-Men főgonosza

- filmrakat | 2014. december 4. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az új X-Men filmben minden mutáns gonoszok leggonoszabbja, Apokalipszis lép színre. Oscar Isaac dél-amerikai színészt találták a legalkalmasabbnak a szerepre. Filmsztárok a Filmrakatban.

Oscar Isaac lesz az X-Men főgonosza

Apokalipszis hírét még nem fogadták a világon ilyen kitörő örömmel. A héten fény derült egy nagy titokra: hogy ki játssza az új X-Men film főgonoszát. Az X-Men – Apokalipszis (X-Men: Apocalypse, bemutató 2016) címszerepében minden mutáns gonoszok leggonoszabbja, Apokalipszis lép színre. A Twentieth Century Fox a héten közzétette, hogy megállapodott Oscar Isaac-kal: megszületett a döntés, hogy ő játszhatja a címszerepet.

A dél-amerikai származású, a Juillardon végzett színésznek – aki az új Star Wars-filmben is játszik – szüksége lesz a jó kondícióra: Az új rész író-producere, Simon Kinberg szerint “ minden X-Men film közül ebben lesz a legnagyobb pusztítás”.

Bryan Singer rendező annyit árult el, hogy a történet jó tíz évvel az előző rész után, a 80-as években játszódik majd. Az új generáció összes fontos szereplője részt vesz a forgatásban: Michael Fassbender, Jennifer Lawrence és James McAvoy is visszatér, hogy megküzdjön a legyőzhetetlennek tűnő ellenféllel.

Mr. Oscar Isaac, gatyát felkötni!
{adinserter 10}

Ha tetszik, jelezd nekünk: