Martin Eden

Martin Eden

A fiatal író, Martin Eden keserves és szenvedélyes energiával küzd azért, hogy elszakadjon gyökereitől. Kétségbeejtő szegénységét és származását...

A hazugság színe (2019)

A hazugság színe

James Figuares ambiciózus ám kegyvesztett műkritikus, aki turistáknak tart művészettörténeti előadásokat Milánóban. Amikor őt és új kedvesét meghívja...

Fortuna istennő előzetes

Fortuna istennő előzetes

Két férfi, Alessandro és Arturo már több mint tizenöt éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk azonban egy nagy próbatételhez érkezik...

Világpolgárok

Világpolgárok

Három olasz nyugdíjas hátrahagyva addigi életét elindul a nagyvilágba szerencsét próbálni. Egy fantasztikus utazás története.

Az első áruló 1

Az első áruló

Tommaso Buscetta vallomása alapján Falcone bíró térdre kényszerítette a hírhedt szicíliai maffiát, a Cosa Nostrát.

Medvevilág Szicíliában jelenetfotó 1

Medvevilág Szicíliában

Leander, a medvék királya levezeti a népét a hegyekből, hogy élelemhez jussanak és megtalálják régen elvesztett fiát.

Időtlen szerelem (2019) olasz musical

Időtlen szerelem

Az Időtlen Szerelem főhősei, Matteo és Francesca együtt nőttek fel egy olasz kis faluban. Szerelmesek lettek egymásba, de a lány elkerült otthonról. Vajon mi történik, ha hazatér szülőfalujába?

Ragadozók (2019) olasz film

Ragadozók (2019) olasz film

A Ragadozók nápolyi tinédzserekről szól, akik felfegyverkezve veszik el a várostól azt, ami szerintük nekik jár. Félelem nélkül telepednek rá a városra, nem törődve azzal, mi lesz a következménye.

Éter (2018) lengyel-magyar-litván-ukrán-olasz film

Éter

Az Éter nemzetközi koprodukcióban készült film, a fausti történet és Frankenstein doktor alakjának megidézése.

Lucia látomásai (2018) olasz film

Lucia látomásai (2018) olasz film

Lucia látomásai elképzelhetetlen dolgot tettek vele: nem tudja eldönteni, valóban Szűz Mária jelent meg előtte, vagy a képzelete játszik vele?

Sóhajok (2018) olasz-amerikai film: A Szólíts a neveden rendezőjének új filmje

Sóhajok (2018) olasz-amerikai film

Egy 1977-ben bemutatott misztikus thriller remake-je a Sóhajok. Egy híres német tánctársulathoz Amerikából egy tehetséges táncosnő csatlakozik. Nem sokkal utána a társulat egy tagja nyom nélkül eltűnik.

Silvio és a többiek (2018) olasz film: Paolo Sorrentino filmjében Toni Servillo alakítja Berlusconit.

Silvio és a többiek (2018) olasz film

A Silvio és a többiek az életkoráról tudomást sem vevő Berlusconiról szól, milliók elérhetetlen bálványáról, valamint a körülötte legyeskedő holdudvarról.

Szicíliai kísértettörténet 6

Szicíliai kísértettörténet (2017) olasz film

A Szicíliai kísértettörténet egy kis olasz faluban, egy erdő szélén játszódik, ahol egy 13 éves fiú, Giuseppe eltűnik. Luna, az osztálytársa, aki szereti őt, nem hajlandó elfogadni titokzatos eltűnését és a keresésére indul.

Három hegycsúcs (2017) német-olasz film: Apa elment. Ő van helyette...

Három hegycsúcs (2017) német-olasz film

A nyolcéves kisfiú és anyja új barátja egy kirándulás alkalmával kerülne közelebb egymáshoz. A kettejük kapcsolata azonban az olasz Dolomitokban hamar veszélyes játszmává fajul.

A hely (2017) olasz film 1

A hely (2017) olasz film

Van a hely, ahol egy titokzatos idegen teljesíti a hozzá fordulók kívánságát, bármilyen különleges legyen is az. Mint a mesében gondolhatnánk, ám ez a mese jóval komorabb, mint ahogy azt az eddigiekből sejteni lehet. Hiszen a titokzatos férfi csak akkor ad, ha kap is valamit...

Scroll to top