Magyar FILMEK

Magyar Filmek Katalógusa. Film adatlapok plakátokkal, előzetesekkel, képekkel és friss hírekkel, premierdátumokkal folyamatosan frissítve! A legújabb magyar filmek listája a Filmrakatban.

Magyar Filmek listája

Lajkó – cigány az űrben (2018) magyar vígjáték

- filmrakat | 2018. március 20. kedd

A Lajkó – cigány az űrben egy olyan alternatív történelmet mesél el, mely szerint egy egyszerű cigány gyerek Magyarországról képes volt a Szovjetunió segítségével elsőként eljutni a világűrbe! Még Lajka kutyát is megelőzte?!?

A legjobb magyar film díját a Testről és lélekről nyerte

- filmrakat | 2018. március 12. hétfő

A Oscar-díj jelölés után Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása egyértelmű esélyes volt a legjobb játékfilmnek járó Magyar Filmdíjra. Végül meg is nyerte, sőt emellett még négy másik díjat is bezsebelhetett. Lássuk, kik részesültek még elismerésben a 3. Magyar Filmdíjon!

Valami Amerika 3. (2018) magyar vígjáték

- filmrakat | 2018. február 11. vasárnap

Az új magyar filmvígjátékban Tamás, Ákos és András ismét a szélhámos Alex csapdájába esnek, csakúgy, mint a Valami Amerika első két epizódjában. Ám most minden eddiginél nagyobb slamasztikába kerültek, mert két rivális banda mellett a rendőrség is üldözi őket…

Vándorszínészek (2018) magyar film

- filmrakat | 2018. január 26. péntek

Hazai filmpremier: 2018. március 8. Egy vándorszínész csapat vándorol keresztül-kasul az országban, annak reményében, hogy hamarosan egy igazi kőszínházban is megmutathatják magukat. Egy véletlen folytán katonaszökevény csatlakozik hozzájuk… A 19. században játszódó történet egymás közötti árulásokkal, kibékülésekkel, szerelmekkel.

A hentes, a kurva és a félszemű (2017) magyar krimi

- filmrakat | 2017. december 19. kedd

Hazai filmpremier: 2018. január 25. Az első világháború utáni Magyarországon egy kegyvesztett csendőrtiszt és a testéből élő nője a helyi kiskirályként élő hentes falujába menekül. A gazdag mészárszék tulajdonos bármit megadna, csak együtt lehessen a gyönyörű nővel…