Még egy kört mindenkinek filmajánló

Még egy kört mindenkinek

Négy jóbarát, akik gimnáziumi tanárok, letesztelnek egy elméletet. Feltevésük szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben,...

Álomépítők animációs film

Álomépítők

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édesapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan és Minna...

Daniel dán film

Daniel

Daniel Rye fotóriporter története, akit 2013-ban túszul ejtett az Iszlám Állam terror szervezet és több mint egy éven át fogva tartotta.

Álomépítők előzetes

Álomépítők előzetes

A tartalomból: Minna élete a feje tetejére áll, amikor édesapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk...

A 10 legjobb vígjáték 2019-ből

A 10 legjobb vígjáték 2019-ből

Melyek voltak azok a vígjátékok, melyek beleférnek a 2019-es év legjobb vígjátékai kategóriába? Legalábbis az első 10-be? Szerintem ezek.

Öngyilkos túra jelenetfotó 4

Öngyilkos túra

Egy biztosítási nyomozó munkája révén bekerül egy különös Hotelbe, ahol öngyilkosságra hajlamos embereket gyűjtöttek össze.

Újrakezdők (Happy Ending) dán vígjáték

Újrakezdők

Az idősödő férfi nyugdíjba vonul, de a nyugdíjas évek alatt is aktív maradna. A felesége tudta nélkül vásárol egy borászatot! Erre aztán rámegy a házasságuk...

Erdei boszorkány – Tűzpróba (2018) dán–norvég–magyar–cseh film

Erdei boszorkány – Tűzpróba

A 12 éves Clara számára egy új, csodálatos világ tárul ki, amikor felfedezi, hogy tud beszélni az állatokkal. Rájön, hogy vadboszorkánnyá vált!

A 64-es betegnapló (2018) dán film

A 64-es betegnapló (2018) dán film

A 64-es betegnapló a híres Q-ügyosztály történeteinek sorában a negyedik film. A mogorva Mørck és segítője Assad egy különös ügyet kapnak...

A bűnös (2018) dán film: A segélyhívón egy elhaló női hang hallható

A bűnös (2018) dán film

Egy elrabolt nő hívása fut be a segélyhívó központba. A szolgálatban lévő diszpécser versenyt fut az idővel a nő életének megmentéséért.

Téli fivérek: Mészkőbánya, komor hangulat

Téli fivérek (2018) dán film

A dán film két fivér és egy másik család között kirobbanó konfliktust jár körül. Rideg kietlen tájak, komor hangulat jellemzi a több filmfesztiválról is díjakat elhozó skandináv alkotást.

Scroll to top