Oroszlán (2017) amerikai életrajzi film

Az öt éves Saroo az Oroszlán című filmbőlA Dev Patel és Rooney Mara főszereplésével készült filmben az öt éves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb otthonától… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Oroszlán

Oroszlán amerikai életrajzi film 2017 filmajánló » Filmrakat.hu

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 118 perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Lion

Forgatókönyv: Saroo Brierley regénye alapján Luke Davies
Szereplők: Dev Patel, Rooney Mara, David Wenham, Nicole Kidman
Rendezte: Garth Davis

Magyarországi bemutató: 2017. február 16.

Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Tartalom

Az öt éves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, egyre távolabb észak-indiai otthonától.

A megrettent és megzavarodott kisfiú másfél ezer kilométerre vetődik el, a nyüzsgő és átláthatatlan Kalkuttába. Valahogy sikerül boldogulnia az utcákon, mígnem egy árvaházban köt ki.

Ott egy ausztrál házaspár fogadja örökbe, így biztonságban és szeretetben nőhet fel Hobart városában. Hogy ne tűnjön hálátlannak újdonsült szüleivel szemben, múltját mélyre temeti, vágyával és reményeivel egyetemben, hogy valaha viszontlátja szülőanyját és testvérét.

Egy véletlen találkozás más indiaiakkal azonban ismét feltüzeli titkos sóvárgását. Csupán maroknyi emlékkel és egy Google Earth nevű új technológiával, Saroo korunk legnagyobb és legképtelenebb kutatásába kezd elveszett családja után.


Saroo Brierley hihetetlen, de igaz történetét, amelyet könyv formájában is feldolgozott, Luke Davies írta filmre és Garth Davis rendezésében kerül a mozikba.

Dev Patel az Oroszlán című amerikai életrajzi filmben
Fotók: Fórum Hungary Kft.

Filmelőzetes

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top