Quantcast

Örökkévalók (2021) amerikai film

Az emberiség védelmezői szembe szállnak a Föld ellenségeivel

Ideje, hogy valaki végre tegyen valamit, amikor mindennél nagyobb veszély fenyegeti az emberiséget! Az örökkévalók az a tökélyre fejlesztett faj, akik isteni erővel bírnak és halhatatlanok. Eddig háttérből segítették az emberiséget, de most előre kell lépniük!

Miről szól az Örökkévalók (Eternals)?

Magyarul beszélő amerikai film. Akciófilm, Fantasy, Kalandfilm. Játékidő: 156 perc, korhatár: 12 év. Eternals a nemzetközi filmadatbázisban

Összefoglaló

Évmilliókkal ezelőtt három vadonatúj faj jelent meg a Földön: az emberek, a deviánsok és az örökkévalók.

A deviánsok az emberiség ellenségei, máson sem jár az eszük mint a pusztításon.

Ellenfeleik az örökkévalók, az a tökéletesre alkotott faj, akik isteni erővel bírnak és halhatatlanok.

A Marvel Studios filmje, az Örökkévalók azt a csapatnyi földöntúli hőst követi nyomon, akik az emberiség hajnala óta védelmezik a Földet.

Amikor rég elveszettnek hitt, rettentő lények térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.

A 2021-ben bemutatott filmek adatait a linkre kattintva tudod böngészni! Megnézheted a plakátot és az előzetest is, megismerheted a film rövid tartalmát.

Makkari (Lauren Ridloff), Thena (Angelina Jolie), Gilgamesh (Don Lee), Ikaris (Richard Madden) és Kingo (Kumail Nanjiani)

Örökkévalók: Makkari (Lauren Ridloff), Thena (Angelina Jolie), Gilgamesh (Don Lee), Ikaris (Richard Madden) és Kingo (Kumail Nanjiani)

Nézd meg az előzetest, fotókat, érdekességeket! Görgess lejjebb!


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Érdekességek

Az örökkévalók ötlete Jack Kirby nevéhez fűződik, és először 1976-ban mutatkoztak be a szuperhősök, a róluk szóló képregényben. Érdekesség, hogy a képregényekben Ajak, Makkari és Sprite férfiak; a filmben nők!

Kingo (Kumail Nanjiani) harca a rettenetes lény ellen

Kingo (Kumail Nanjiani) harca a rettenetes lény ellen

Úgy tűnik, a Trónok harca sorozatból viszonylag könnyen be lehet kerülni Marvel produkcióba. Ebben a filmben ketten, Kit Harington és Richard Madden szerepelnek a sorozat színészei közül. Ezelőtt azonban már heten mondhatták magukat Marvel-színésznek a sárkányos HBO szériából.

Ikaris (Richard Madden) és Sersi (Gemma Chan)

Ikaris (Richard Madden) and Sersi (Gemma Chan) az Örökkévalókban
Örökkévalók (2021) plakát

Örökkévalók (2021) plakát

Hirdetés

Rendezte: Chloé Zhao

Szereplők: Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Kit Harington, Salma Hayek, Angelina Jolie

Hazai mozipremier: 2021. november 4.

Magyarországon forgalmazza: Forum Hungary

Gyártó: MARVEL STUDIOS

Gyártás éve: 2021


A Nomádok földjével Oscart nyert rendezőnő első szuperhősös filmje. A folytatás? Attól függ, mekkora sikere lesz ennek a filmnek. A várakozás óriási…

Kövesd a filmeket!


Most őszintén: nem mered felvállalni a véleményed? Mit kockáztatsz? Legalább a like jelre kattints! Ha bátrabb vagy, írd meg a hozzászólás részben, mit gondolsz a filmről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =

Scroll to top