Óriásláb fia 3D (francia animációs családi film, 2017)

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

Óriásláb fia 3D

Plakát, adatlap

Óriásláb fia 3D (francia animációs családi film 2017) » Filmek

Színes, francia film, készült 2018-ban, hossza 109 perc

Korhatár: 6 év

Eredeti cím: The Son of Bigfoot

Forgatókönyv: Bob Barlen, Cal Brunker
Magyar hangok: Pál Dani, Kálloy Molnár Péter, Újlaki Dénes

Rendezte: Jeremy Degruson és Ben Stassen

Magyarországi bemutató: 2017. szeptember 7.
Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

Tartalom

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik – akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.

Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját. 

3D-ben is a mozikban!

Az nWave Pictures és a Studio Canal közös animációs filmje, az Óriásláb fia egy szívmelengető, színes kalandokkal teli látványos utazás, amely a természet szeretetére és az elfogadásra tanítja kicsiket és nagyokat egyaránt. A mókás és izgalmas pillanatokkal teli 3D-s családi filmben a néző egy kiskamasz szemén keresztül nyer betekintést az erdő csodás és varázslatos világába, ahol még a legendás Óriáslábbal is összefuthat az ember.

Jelenetfotók – Képek

Óriásláb fia 3D
Óriásláb fia 3D - 1
Óriásláb fia 3D - 2

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top