Vakszerencse - plakát

Online játékok fogságában

A Vakszerencse (Runner Runner) című új filmben Justin Timberlake mindenét elveszíti az online szerencsejátékokon.

Illegális online játék közben az egyetemre félretett pénz is elúszott.
Richie Furst (Justin Timberlake) ezt nem hagyhatja annyiban.

Várhatóan szeptemberben kerül majd a hazai mozik műsorára a film, melyben Richie Furst (Justin Timberlake) online szerencsejátékos pókeren elveszíti egyetemi tanulmányaira összegyűjtött pénzét. Az illegálisan szervezett internetes játék azért  tudta teljesen kifosztani, mert a rendszer észrevehetően csalt. Nem hagyja nyugodni a dolog, hogy egy csaló miatt történt mindez, ezért úgy határoz, hogy utánajár a dolognak és személyesen is megkeresi Ivan Blockot (Ben Affleck) – az online pókerklub tulajdonosát – aki miatt feltehetően a padlóra került.

Az illegális online játékok veszélyesek

Block megismerkedésük után szinte azonnal munkát ajánl a fiúnak, aki ezt örömmel el is fogadja. Ám hamar kiderül, hogy újdonsült főnöke akár a krokodilok közé is vettetheti ha éppen úgy tartja kedve, ráadásul az illegális üzelmek miatt az FBI is a nyomában van.

A történet természetesen nem lenne teljes, ha Ivan Block barátnője (Gemma Arterton) nem kezdene ki hamarosan főhősünkkel, akinek így egyre nagyobb bonyodalmakat okoz az illegális online játékok iránti szenvedélye. Richie egy olyan félelmetes és egyben gusztustalan világba csöppen, amire még álmában sem gondolt volna.

Szeptemberben a hazai mozik műsorán: Vakszerencse

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − tizenhárom =


Scroll to top