Önkívület (2015) amerikai sci-fi, thriller

Önkívület (2015) amerikai sci-fi, thrillerAz Önkívület (Self/less) egy látványos elemekben, feszült pillanatokban bővelkedő provokatív thriller, melyben a tudósok úgy teremtenek hallhatatlanságot, hogy egy halott testbe helyeznek át egy emberi elmét. Hogy kié volt az új elmét kapott test? Azt sötét homály fedi. Az izgalmas thriller stábja, jelenetképek, trailer – filmajánló a Filmrakatban.

Önkívület (16)
amerikai sci-fi,thriller, 2015

Rendező: Tarsem Singh. Írta: David Pastor és Àlex Pastor. Fényképezte: Brendan Galvin
Főszereplők: Ryan Reynolds, Sir Ben Kingsley, Matthew Goode, Michelle Dockery.

Mottó:

Isten embert alkotott. Az ember halhatatlanságot.

Hazai bemutató dátuma: 2015. július 23. Magyarországon forgalmazza a Freeman Film.

Az idős, súlyos beteg ember lelkét átköltöztetik egy fiatal, erős testbe

Önkívület – filmajánló

Damian (Sir Ben Kingsley), a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva. De talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere (Matthew Goodie) felajánlja Damiannek, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. Az üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred (Ryan Reynolds).  A középkorú, tapasztalt Damian ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte – mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék…

Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét

Vajon tudatátvitellel megtörténhet az áttörés, és az emberek örökké élhetnek? De vajon milyen kockázatokkal jár, ha egy halott testbe helyeznek át egy emberi elmét? Tarsem Singh (Tükröm, tükröm, A sejt) csavaros sci-fijében mindez már a valóság, ami tele van útvesztőkkel, egy halott test öntudatra ébredésével, és egy elme önmagán kívüli létezésével. A látványos elemekben, feszült pillanatokban bővelkedő provokatív sci-fi thriller főszerepeiben: Ryan Reynolds, Sir Ben Kingsley, Matthew Goode, és Michelle Dockery.

Önkívület – trailer

A film plakátja

Önkívület (2015) amerikai sci-fi, thriller - plakát

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + 5 =


Scroll to top